Dobry den vsetkym.
Chcela by som sa pripojit sem s informaciou o darovani oblecenia. Mam toho vela a rada by som sa toho zbavila. Jedna sa o damske oblecenie,prevazne letne,t.j.tricka leginy..velkosti XS a S.
Su neposkodene,ciste a oprane. N3jde mi o cenu za ne.,ale aspon by som niekomu spravila radost kto potrebuje alebo je v núdzi. Ja to v rodine nemam komu posunut. A vyhadzovat k smetiaku ich nechcem. Tomu je zas skoda. Su to absolutne zachovale veci.
Dakujem zatial. Informovat ma mozte tu na MK v RP
Ahoj, vlož svoj príspevok sem https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/hladam-darujem-pomozem-2/
@sirikami26
Ahoj. Ja na FB nie som. Ty si odkial?
Vedela by si mi v tom pomoct nijak?
Ja som Ružomberok/Banská Bystrica, ale nemám auto, koľko toho máš, teoreticky by sa to dalo poslať poštou ku mne a ja to ženám podelím...
Prípadne dávajú veci aj do rôznych združení a detského domova! 😉 odkiaľ si ty? Prípadne by sme to mohli spraviť aj tak že by si spravila balicky a zoženiem ti adresu a môžeš poslať rovno ty cez poštu, poštovné sa dá aj vypýtať spätné... Všetko záleží na Tom koľko toho máš 🙂
Ja som z Komárna.Dost dakeko od vas. Nevadi. Az tak vela zas toho nie je. Najradsej by som to poslala naraz. A ty si clenkou zdruzenia?
Ja som.v tej skupinke 🙂 na FB a cez to fungujem, je tu daky chat, že by si mi poslala fotku prípadne bližšie info čo je tam? Ja to hodím na nástenku a môžem.ti poslať adresu a pošleš balíček 🙂 to vynde 2,70 ako balík na poštu a budeš mať pokoj a ešte aj dobrý skutok ;) alebo to pošli mne a ja to už potriedim ;) alebo potom ak máte Dobrého anjela v meste, to je kôš na oblečenie 🙂 ako chceš 🙂
dobry vecer,prosim pomozte,pomoze aj zdielanie,dakujem
Ahoj, vlož svoj príspevok sem https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/hladam-darujem-pomozem-2/
dobry den mala by som zaujem kebz ste bola taka dobra ja poznam taku rodinu ktora by to potrebobala dakujem
@gabikaivan123 to sme riešili pred rokom ;) a aké veci potrebujete?
ak mate na deti alebo dospelich upline im by to pomohlo
@gabikaivan123 ja mám dievčatko vedela by som poslať veci cca veľkosť 68-74 mix
to by vihovalo im keby ste bola taka dobra a poslala
@gabikaivan123 napíšte mi do správy adresu a mobil
Gabriela Lalikova Gemerska horka 139 0902621586 a postovne kolko to bude
Neviem koľko bude poštovné. Tie veci sú prechodné. Musím to kuknúť.
Myslím veci koľko toho je. A čo potrebujú? Pani ma aj malé deti?
tak by potrebovala na novorodene dievcatko a na malého synceka a dcerku a prenu nejake veci ak mate
Poštovné mi uhradíte vy? Oblečenie pre ňu, ona má akú veľkosť.
ona cislo s alebo m
@vicus2409 ahoj ak smiem poprosit o vevi budem vam vdacna kedze nemam dost finciji na oblecko dakujem
@sandramarian20 napíšte mi akú veľkosť nosite
@sirikami26 nosim xs,s,m
Dobrý deň vám prajem prosím vás chcela by som pomôcť bratrancovi ktorý ostal sám s 3detmi je rozvedený a ma 3 deti nemá žiadne výživné od štátu darmo čaká na pomoc už rok je síce živnostník ale kvôli deťom si nemôže ďalej v jeho práci dovoliť pokračovať a ťažko si vo svojom okolí nájde pravidelný príjem snaží sa stále niečo zarobiť ale nestačí mu to prosím vás neviete mi nejako poradiť ako by samu dalo pomôcť napríklad s bývaním alebo s nejakou prácou v okolí snv tak aby deti neostávali sami doma .. poprípade nejako inak ?? k tomu bývaniu on nemá vlastne bývanie a hrozí že byt v ktorom je teraz sa čo skoro predá a nový podnájom bez depozitu sa ťažko hľadá ... poprípade aj poradiť nejakú organizáciu ktorá by mu vedela podať pomocnú ruku a poradiť mu ...vopred vám ďakujem
dobry den, neviem o nicom. skuste pomoc mamickam v nudzi na fb, tam vam mozno poradia, je tam vela clenov.
Ja by som potrebovala finančnu pomoc
Ahoj na FB je skupinka pomoc mamickam v núdzi,ja tam fungujem.uz dlhšie - pošleš to niekomu poštou ak chceš 🙂 neviem.kde sa píše RP 🙂