Pomoc so stiahnutím trestného oznámenia

bas37
29. feb 2020

Dobry den potrebovala by som od vas pomoc.na priatela som podala trestne oznamenie za vyhrazanie zabitytim mojou dcerou.ten je uz vo vazbe.chcem sa informovat ci sa da stiahnut trestne oznamenie aby nebol vo vezeni?a ako mam postupovat dakujem bas.

klarissa25
29. feb 2020

tak on sa ti vyhražal že ti dceru zabije a ty chceš to oznamenie stiahnuť?? Važne?

deti95060810
29. feb 2020

no neviem či by ho zavreli len tak pre vyhrážanie sa....nebolo žiadne dokazovanie? nič? ani súd neprebehol? nemal podmienku náhodou? sa mi to nezdá...😉

lentilkaxxx
29. feb 2020

@bas37 Záleží Ti viac na zdraví a pohode svojej dcérky alebo chceš/potrebuješ mať agresora doma napr.z finančných a iných dôvodov?

1gabriela13
29. feb 2020

@bas37 neee, to určite nemyslíš vážne🤣on sa ti vyhráža zabitím dcéry a ty chceš stiahnuť trestné oznámenie? Si chorá.

janne318
29. feb 2020

Stiahnuť trestné oznámenie sa nedá pokiaľ viem. Skús sa bližšie poinformovať v skupine Právne poradenstvo.

kajakamura26
29. feb 2020

@bas37 Ahoj, takéto trestné oznámenie sa nedá stiahnuť.

whatever1
29. feb 2020

Podľa mňa vymyslená diskusia na rozprudenie vášní...

bas37
autor
1. mar 2020

Ano mal aj podmienku.da sa to stiahnut co treba povedat?ja snim uz zit nechcem iba nechem aby bol kvoli nam v base

bas37
autor
1. mar 2020

@deti95060810. Ano mal podmienku.da sa to stiahnut co treba povedat ?dakujem

bas37
autor
1. mar 2020

@whatever1. Ako to myslite?

dilino
10. júl 2020

Nič neurobiš podmienka je podmienene že tým že nič nesmie urobiť.A nie vyhražal sa vám smrťou tebe aj dcére .Ty si nevedela že je v podmienke vedela ako pišeš že ked je v podmienke a niečo urobi tak ide do basy.Vedela tak načo si volala policiu ked si nechcela aby skončil v base to si si mala premyslieť skôr.Pri podmienke stači žeby niečo len tak urobil malu vec male ukradol žuvačku a prídu policajti a ide do basy takže tým že si naňho zavolala policiu za vyhražanie si ho dostala do basy.A teraz chceš aby ho pustili moja zlatá to nieje len tak jednoduché že ty chceš chcieť môžeš.Načo ti chyba taky čo sa vyhražal tvojej dcére že ju zabije. Takého by som už v živote nechcela vydieť ani ho poznať. To len tak nepôjde že ty chceš už stiahnuť sa to nedá mal už súd koľko mu súd dal trest.Predtým bol v podmienke začo a koľko mal odklad.Ked je v podmienke musel mať tiež súd koľko aky mal odklad na koľko.Nie najprv podaš trestné oznamenie ked dobre si vedela že je v podmienke to bolo nad slnko jasne že v base skonči.A nedá sa s tým robiť nič.Musi odsedieť celý trest koľko dostal v prípade že dostal vaic rokov musi odsedieť aspoň polovicu trestu a potom ked si pomocou právnika podá na podmienečné prepustenie musí rozhodovať znova súd ale ten ho nemusi oslobodiť môžu mu žiadosť zamietnuť.Koľko musi tam ešte byť koľko dostal.Ty o tom nerozhoduješ podmienka je podmienka mala si vedieť dopredu že to bude mať následky a čo si si odrazu rozmyslela máš malo penazi či aký je dôvod odrazu otočiť kartu že za cenu aj vám môže fyzický ubližiť alebo ti vypisuje z basy listy v ktorom chce aby si niečo zmenila už nič nezmeniš a už vôbec nie to že ty chceš aby ho pustili nedá sa to.

hefo
10. júl 2020

Možno to bude nakoniec tak lepšie, obávam sa, že by si skončila v nekonečnej špirále agresie/násilia a uzmierovania "ale ja ho predsa ľúbim"...