Pomoc s písaním záverečnej práce

daniela199
3. sep 2018

Dobrý deň, prosím nemajte mi to za zlé, ale
chcela by som sa spýtať, či sa tu nájde niekto,
kto by mi pomohol s napísaním bc. práce
z odboru sociálna práca kvôli nedostatku času
a zdravotným a rodinným problémom.
Prosím, napíšte mi správu v prípade záujmu.
Ďakujem vopred veľmi pekne.

tyrkysova_kobyla
3. sep 2018

@daniela199 su na to aj "oficialni pisaci"

olino17
3. sep 2018

@tyrkysova_kobyla oficialni pisaci za to beru ale riadne peniaze...

@daniela199 napis ip o co mas zaujem, aku mas temu a pod

zuzanka.zuzu
3. sep 2018

@daniela199 bc zo sociálnej práce? a čo to sa už vari prestalo dávať za školné automaticky všetkým? hmmm zaujímavé 😘

tyrkysova_kobyla
3. sep 2018

@olino17 tak clovek nad tym stravi nejaky cas, tak caka za to financne ohodnotenie. Okrem toho pacha podvod, takze si zapyta 😂

matazirafa
3. sep 2018

@olino17 a ty jej to budeš písať zadarmo však 😂😂😂

matazirafa
3. sep 2018

@zuzanka.zuzu za školné? Ja som myslela že tam dávajú tituly za dvacku a pár gastráčov 🙆‍♀️ a na Bc. by to napísal aj priemerne inteligentný šimpanz 😂

olino17
3. sep 2018

@matazirafa ja som povedala, ze to budem pisat?
Btw, strasne inteligentna musis byt, ked tu niekoho takto urazas.

matazirafa
3. sep 2018

@olino17 to nasšťastie ty neposudzuješ, a áno každý zamestnávateľ keď vidí absolventa sociálnej práce hádže životopis rovno do koša

zuzicka72
3. sep 2018

@matazirafa aky mas titul,ked dehonestujes socialnu pracu...nerozmyslala si nad tym,ze existuju zamestnania orientovane na SP? V zivote ti prajem,aby si nebola odkázaná na akukolvek socialnu pomoc.....,len sa obavam,ze pri dnesnom sposobe zivota bude velmi vela ludi odkazanych na takuto pomoc....

olino17
4. sep 2018

@zuzicka72 kasli na to, potrebuju si tu honit ego. Ja mam teda inu skolu, nadrela som sa na nu, ale v zivote by som takto o inych nehovorila. Otras.....

fokuska
4. sep 2018

@daniela199 Aku pomoc konkretne si predstavujes?
Urcite je v poriadku ak potrebujes nasmerovat k spravnej literatury v ramci zamerania prace, ak potrebujes pomoct s resersom, pripadne s vyplnenim dotaznika, participovat na praktickom vyskume a pod. Tiez ak ti treba prelozit zahranicnu literaturu.

S vacsinou tychto veci ti vie pomoct tvoj skolitel.

Ak ale cakas pomoc v style, ze ti niekto priamo napise kapitoly, alebo porovna teorie, najde spojitosti a pod., tak to je prave to, co mas urobit ty.
Ak nezvladas bakalarku, ako sa chces pripravit na statnice? Mozno by bolo na mieste pouvazovat nad odlozenim o rok, aby si to vsetko zvladla sama, tak ako sa patri a nie podvodom.

judar
4. sep 2018

To si tak neschopná ze nevieš napísať 35strán na bakalárku? Ani nie že napísať ale prepísať a skopírovať z kníh z netu a sem tam zmeniť znenie vety?...Veď to neni zas tak strašná veda horšie by to bolo pri zdvojenej práci s prakticko-experimentalnou časťou... Ked podaktorí lajdáci na vš dokážu do mesiaca napísať bakalárku tak no neviem

matazirafa
4. sep 2018

@zuzicka72 titul mam, získala som ho poctivo, učila som sa sama a nikto za mňa práce nepísal.

zuzicka72
4. sep 2018

@olino17 ved prave,ja to tiez nemam rada,ale mam skúsenosť,ze vacsinou VŠ kritizuju ludia,ktori ledva zmaturovali

marina24
4. sep 2018

moja, napíš si to sama,a nevyhováraj sa, ja som napísala prácu v horučkach, kt. trvali tri mesiace, a starala sa o mna mamina, do toho som nemohla ani dochádzať do školy ani knihy si vypožičiavat, a napisala som ju a obhajila na A! a soc. práca nemoze byť taká náročná,aby si 30 stran nenapisala zase mi nehovor.
vypočty tam nemáš nič, a tým, že sa cibríš v písaní, potom aj mas ine vyjadrovanie a pomože ti to pri písaní diplomovky. na tvojom mieste si ju spravim sama...Ak chces mozem ti pomoct v rovine, akym smerom sa uberať,ale nebudem ti ju písať

anemone123
4. sep 2018

@daniela199 naozaj to nie je take tazke, ak to nepotrebujes mat za A, tak to zbuchas raz dva za par dni. Ja som zacala posledny rocnik studovat so 4-tyzdnovym babatkom, diplomovku som si pisala uplne sama a este som mala aj dost prenesenych predmetov z predchadzajuceho rocnika kvoli tomu, ze som mala rizikove tehotenstvo a nemohla som chodit poriadne do skoly. A to mam teda vystudovanu o dost tazsiu skolu ako je socialna praca. Vsetko sa da ked sa chce a tie nase vysoke skoly nie su zas az tak nezvladnutelne narocne.

moonlight1210
4. sep 2018

@olino17 preco ti pride opovrhnutiahodne, ze ludia chcu, aby si aj druhi urobili svoju pracu poriadne, tak ako to zvladli oni? Co je na tom podla teba honenie si ega?

olino17
4. sep 2018

@moonlight1210 pockat pockat.... Ja nepisem o robenie si prace poriadne, ale o vasich komentoch a urazkach. To je honenie si ega. Taketo reakcie nie su na mieste

tinkaronko0710
19. feb 2024

@olino17 aj ja by som mala záujem ak vieš pomôcť pri písaní bakalárky. Vieš pomôcť prosím? Ďakujem