Dobrý deň, prosím nemajte mi to za zlé, ale
chcela by som sa spýtať, či sa tu nájde niekto,
kto by mi pomohol s napísaním bc. práce
z odboru sociálna práca kvôli nedostatku času
a zdravotným a rodinným problémom.
Prosím, napíšte mi správu v prípade záujmu.
Ďakujem vopred veľmi pekne.
@tyrkysova_kobyla oficialni pisaci za to beru ale riadne peniaze...
@daniela199 napis ip o co mas zaujem, aku mas temu a pod
@daniela199 bc zo sociálnej práce? a čo to sa už vari prestalo dávať za školné automaticky všetkým? hmmm zaujímavé 😘
@olino17 tak clovek nad tym stravi nejaky cas, tak caka za to financne ohodnotenie. Okrem toho pacha podvod, takze si zapyta 😂
@olino17 a ty jej to budeš písať zadarmo však 😂😂😂
@zuzanka.zuzu za školné? Ja som myslela že tam dávajú tituly za dvacku a pár gastráčov 🙆♀️ a na Bc. by to napísal aj priemerne inteligentný šimpanz 😂
@matazirafa ja som povedala, ze to budem pisat?
Btw, strasne inteligentna musis byt, ked tu niekoho takto urazas.
@olino17 to nasšťastie ty neposudzuješ, a áno každý zamestnávateľ keď vidí absolventa sociálnej práce hádže životopis rovno do koša
@matazirafa aky mas titul,ked dehonestujes socialnu pracu...nerozmyslala si nad tym,ze existuju zamestnania orientovane na SP? V zivote ti prajem,aby si nebola odkázaná na akukolvek socialnu pomoc.....,len sa obavam,ze pri dnesnom sposobe zivota bude velmi vela ludi odkazanych na takuto pomoc....
@daniela199 Aku pomoc konkretne si predstavujes?
Urcite je v poriadku ak potrebujes nasmerovat k spravnej literatury v ramci zamerania prace, ak potrebujes pomoct s resersom, pripadne s vyplnenim dotaznika, participovat na praktickom vyskume a pod. Tiez ak ti treba prelozit zahranicnu literaturu.
S vacsinou tychto veci ti vie pomoct tvoj skolitel.
Ak ale cakas pomoc v style, ze ti niekto priamo napise kapitoly, alebo porovna teorie, najde spojitosti a pod., tak to je prave to, co mas urobit ty.
Ak nezvladas bakalarku, ako sa chces pripravit na statnice? Mozno by bolo na mieste pouvazovat nad odlozenim o rok, aby si to vsetko zvladla sama, tak ako sa patri a nie podvodom.
To si tak neschopná ze nevieš napísať 35strán na bakalárku? Ani nie že napísať ale prepísať a skopírovať z kníh z netu a sem tam zmeniť znenie vety?...Veď to neni zas tak strašná veda horšie by to bolo pri zdvojenej práci s prakticko-experimentalnou časťou... Ked podaktorí lajdáci na vš dokážu do mesiaca napísať bakalárku tak no neviem
@zuzicka72 titul mam, získala som ho poctivo, učila som sa sama a nikto za mňa práce nepísal.
moja, napíš si to sama,a nevyhováraj sa, ja som napísala prácu v horučkach, kt. trvali tri mesiace, a starala sa o mna mamina, do toho som nemohla ani dochádzať do školy ani knihy si vypožičiavat, a napisala som ju a obhajila na A! a soc. práca nemoze byť taká náročná,aby si 30 stran nenapisala zase mi nehovor.
vypočty tam nemáš nič, a tým, že sa cibríš v písaní, potom aj mas ine vyjadrovanie a pomože ti to pri písaní diplomovky. na tvojom mieste si ju spravim sama...Ak chces mozem ti pomoct v rovine, akym smerom sa uberať,ale nebudem ti ju písať
@daniela199 naozaj to nie je take tazke, ak to nepotrebujes mat za A, tak to zbuchas raz dva za par dni. Ja som zacala posledny rocnik studovat so 4-tyzdnovym babatkom, diplomovku som si pisala uplne sama a este som mala aj dost prenesenych predmetov z predchadzajuceho rocnika kvoli tomu, ze som mala rizikove tehotenstvo a nemohla som chodit poriadne do skoly. A to mam teda vystudovanu o dost tazsiu skolu ako je socialna praca. Vsetko sa da ked sa chce a tie nase vysoke skoly nie su zas az tak nezvladnutelne narocne.
@olino17 preco ti pride opovrhnutiahodne, ze ludia chcu, aby si aj druhi urobili svoju pracu poriadne, tak ako to zvladli oni? Co je na tom podla teba honenie si ega?
@moonlight1210 pockat pockat.... Ja nepisem o robenie si prace poriadne, ale o vasich komentoch a urazkach. To je honenie si ega. Taketo reakcie nie su na mieste
@olino17 aj ja by som mala záujem ak vieš pomôcť pri písaní bakalárky. Vieš pomôcť prosím? Ďakujem
@daniela199 su na to aj "oficialni pisaci"