Ahojte, neviete mi prosím niekto poradiť, ako by sme vedeli opraviť túto hojdačku? Bola neskutočne drahá keď sme ju kupovali a nič to nevydržalo pomaly.
Sme z toho zúfalí.. :(
Ďakujem za všetky nápady.
@melanta nie, už nie je v záruke. Obchod neviem, kupoval ju muž, bol to darček.
@katkakuch1 link, teraz už nie je taká drahá:
https://www.svetkresiel.sk/NAVAS-SANTA-CRUZ-XL-...
Ale ja by som šla už do iného, keďže nie je kvalitná. Na opravu sa vybabri, bude babračka a nebude pekná.
Ozaj ten link som tu hodila, keby že si chcela presne takú, keďže to bol dar od mn.
@katkakuch1 tak podľa linku, ktorý pridala elenka, to je lacné kreslo a tam je vždy riziko, že to môže byť šmejd. Sú aj kvalitné lacné kreslá, ale mnohé žiaľ nie a s tým je pri tejto cenovej kategórii potrebné počítať. Tiež ako píše elenka by som kúpila nové.
@katkakuch1 toto len nanovo vyplest. Daju sa kupit aj kvalitne lanka na vyplety, ale treba sa s tym aj pohrat. Odfotit ako bolo povodne vypletene a pokusit sa to napodobnit
Je to nekvalitne urobene už od výroby. Niekedy ani drahá vec neznamená automaticky, ze bude super kvalitná. Bud to len nanovo opliest, akaa chce s tým niekomu hrať a bude ti vedieť urobiť alebo úplne odstrániť ten výplet a mat to "bez".
Alebo kúpiť novu hojdačku.
Ďakujem všetkým 😊
Neviem, čo znamená neskutočne drahá. Aký obchod? Už nie je v záruke?