Ahojte,potrebujem poradiť kde si môžem kúpiť mobil za dobrú cenu. Keďže si nemôžem dovoliť veľmi drahé telefóny z alzy a podobných obchodov potrebujem vedieť na akom inom dobrom overenom obchode si môžem kúpiť mobil za lepšiu cenu a dobrú kvalitu. Prosím odpiste súrne to potrebujem🙏🙏
alza predava aj rozbalene a vratene a na tie dava zlavu
v alze kupis smartphone aj od 100 eur. Samozrejme bude pomaly casom. Ale za malo penazi co chces.
Druha moznost je kupit cez bazos z druhej ruky.
@mlve123 aj na bazosi najdes aj uplne nove so zarukou (trvaj na doklade - fakture alebo blocku) aj malo pouzivane este v zaruke (opat, doklad). Velmi slusny mobil (vykon, fotak aj vnitorna pamat 128, alebo 256 GB) kupis do cca 150€. Ale nevieme tvoje naroky, preferencie, co ma mobil splnat.
@mlve123 mobilonline.sk
Pozri stránky s repasovanymi mobilmi. Majú normálne záruku.
@mlve123 kup nieco od Oneplus.. Oneplus 9-10 atd.. to su lacne a skvele fony
@mlve123 a čo je podľa teba mobil za dobrú cenu. Ja mám vždy len mobil do 140€ aj s obalom a som spokojná. To podľa mňa nie je veľa. Mala som Motorola, xiaomi...
@svokrinjazykmonika chcem si kúpiť Samsung Galaxy a35 ktorý stojí na alze okolo 380 eur no to mi príde veľa😭 tak som si to vyheurekovala a tam som to našla za cca 250 len neviem či to nie sú nejaké podvodníčky obchody
@markusrasford už som zvažovala ale nebola som si istá vy ste odtiaľ objednávali a bolo to v pohode?
@mlve123 oni majú aj kamenné predajne
@mlve123 dobra volba (Samsung Galaxy A35), na heureke je tusim od cca 235,€ co zas nie je az taka vysoka cena. Ak chces lacnejsi (len menej image, ale zas niekedy lepsie patametre), tak Oneplus, Oppo, Xiaomi...
išla som na web mobileonline a vyhodilo mi Datart
Vsak aj na Alze su low cost mobily