Pomoc s Facebookom na iphone

nintu
24. sep 2017

Prosim vas o radu ohladne facebooku.
Velmi sa v tom nevyznam...
Mam iphone 5s,na FB chodim iba cez telefon.predtym mi tam ukazovalo vsetko-co priatelia,co nove na strankach co som lajkla atd. Cca tyzden mi tam skoro nic neukazuje.iba co si dali priatelia na nastenku.kde najdem to ostatne????preco mi to prestalo ukazovat??? Ziadne nastavenia som nemenila.
Dufam ze som sa vyjadrila dost zrozumitelne🙂)
Dakujem

dominika6
25. sep 2017

@nintu ak chceš dostávať novinky zo stránok,ktoré sa ti páčia,klikni na ich stránku a v rámčeku ,,sledované,, klikneš na ,,zapnúť všeky príspevky.
toto si môžeš nastaviť všade čo a koho chceš sledovať..

gaaaa
25. sep 2017

@nintu že vraj to je nejaká nová verzia,ja to mám od soboty.a tiež som z toho mimo.

nintu
autor
25. sep 2017

@dominika6 dakujem.idem to skusit.
Dalsia “novinka” co stoji za h*vno😣

gaaaa
25. sep 2017

@nintu Presne tak čo viem a čítala som strašne veľa ľudí nadáva,že to dávaju postupne.Kamoška má ešte zatiaľ všetko ok.

nintu
autor
25. sep 2017

@gaaaa no mna to tak vytocilo ze som vypla cely FB a to som teda neni ziadny maniak.obcas som popozerala co nove a co som potrebovala.

gaaaa
26. sep 2017

@nintu To ti verím,ja ked som to v sobotu prvý krát zbadala,hned som sa odhlásila,s malinku dušičkou som dufala,že v nedeľu ked sa prihlásim,že to bude ok,ale ked som to znovu zbadala,som sa odhlásila.Ale nervy mám na to stále,aj ked som tam neni 24h.nonstop.

andrea101112
20. okt 2017

tak uz aj ja. Pridavam sa k na*ranym uzivatelom. A ja vcera rolujem odhlasujem prihlasujem a nic. Reku asi oni maju nejaku poruchu. Tak vidim ze nie :( no tak to asi zrusim aj ja. ci poriesili ste to nejako baby?

nintu
autor
20. okt 2017

@andrea101112
Ahoj.az Teraz citam o tom skoro vsade...na ploche mas iba od priatelov a ked chces to co mas olajkovane tak musis ist cez ´prieskumnik ´
Totalne cely FB po*rali.
Ale aspon setrim cas kedze tam uz tak casto nechodim😬😁

andrea101112
20. okt 2017

hej. lenze cez mobil tam nemam ani ten po*rany priezkumnik 🙂 este som skusila dat na vsetky stranky ze to chcem vidiet ako prve. trochu mi to zacalo ukazovat zase. ale z to nie je ono no..:(

nintu
autor
20. okt 2017

Ja som iba cez mobil...
Vpravo dole su tri ciarky,klik na ne a roluj . Niekde v strede je ten prieskumnik

nintu
autor
20. okt 2017
andrea101112
20. okt 2017

to mas ale cez aplikaciu ci ides cez prehliadas na fb stranku?

nintu
autor
20. okt 2017

@andrea101112
Aha,prepac,je to cez aplikaciu.
To mi nenapadlo ze to nema kazdy😬 uz to berem automaticky.
Ale podla mna aj ked ides klasika musi to byt niekde...uz to len najst

andrea101112
20. okt 2017

presla som uz asi vsetky pismenka odrazky a neviem co este a nie je to tam. tak bud budem chodit aj ja cez apku alebo to zabalim 🙂 kazdopadne dakujem 🙂

nintu
autor
20. okt 2017
nintu
autor
20. okt 2017

@andrea101112
Toto je klasika...
Das si “stranky” a tam klik na “najnovsie”

nintu
autor
20. okt 2017