Hľadám človeka ktorý rád píše príbehy a touto cestou by som ho rád požiadal aby mi pomohol napísať jeden príbeh ktorý by zmapoval istú etapu môjho života.
Samotný príbeh by bol napísaný zo všetkého čo by som tomu človeku napísal. Napísal by som mu všetko čo som zažil zhruba pred 20. rokmi (udalosti ktoré sú vryté v mojej pamäti a ktoré by mali byť súčasťou príbehu majú však svoj počiatok v roku 1991) v spojitosti s jedným dievčaťom (teraz je z nej už samozrejme dospelá žena) ktoré som nikdy neprestal ľúbiť aj keď som s ňou nikdy poriadne nebol a už ani nebudem (nebola mi dopriata a navyše je údajne medzi nami veľa prekážok). A verte mi, že to i po toľkých rokoch stále bolí.
Mená ľudí by v príbehu zmenené neboli (veď prečo by aj mali byť).
Ak by bol príbeh napísaný a bol by presne podľa mojich predstáv, možno by som požiadal o jeho zverejnenie.
Osoba ktorá by mala záujem mi s týmto pomôcť by musela mať so mnou sakramentskú trpezlivosť pretože nerád by som vynechal čo i len jeden detail. Preto mu ponúkam za pomoc pri písaní príbehu honorár.
P.S.: Ak sa rozhodnete reagovať, tak poprosím k téme. Príspevky ktoré budú čo i len troška odbočovať od témy budú ignorované.
P.P.S.: Ak sa pozriete na moje predošlé témy tak možno prídete na to kvôli komu resp. čomu to chcem spraviť.
Pozri si na sashe jeden chalan robieval presne co chces - este si bolo mozne vybrat zaner, ci to ma byt sci-fi, ci detektivka, ci cervena knihovna. Ma nick Fashirek - uz teraz nema v ponuke napisanie knihy, viem ze si to oddelil zvlast do dalsieho nicku, ale ten si uz nepamatam. No ak sa trosku vyznas v sashe - nakukni na jeho predane produkty alebo zurnaly, tam tie knizky mozes vidiet...
@nepalsky odporucala by som nadejnemu autorovi, aby dal ruky od teba prec.
Si clovek, ktory skoro vo vsetkom vidi znamenia a karmu.
Teba drzi minulost ako psychoza a obavam sa, ze si iba potrebujes cez vyrozpravanie sa zase uzit vsetky vtedajsie pocity este raz a naplno akoby sa to zase cele dialo prvy raz a urobis tomu spisovatelovi zo zivota peklo.
No a uverejnenie toho pribehu by mohlo tak vytocit tu tvoju tajnu stalkerku, o ktorej tvrdis, ze obvolava uz roky tvojich kamosov, aby sa s tebou nekamosili, lebo ty patris iba jej (a nasledne sa skoro bez slova vysvetlenia oni s tebou prestanu bavit), ze to moze byt pre teba smrtelne.
Toto by ju asi konecne zdvihlo od klavesnice.
Ak si ju odvtedy uz neodhalil a nespacifikoval.
Ibazeby tie neprekonatelne (karmicke) prekazky k tej slecne, ukoncenia priatelstiev vdaka neznamej zene, ktoru uz drzi 10 rokov ta prenasledovat a pretrhat akekolvek pristelstva ludi s tebou, atd - mali jedneho splocneho menovatela - dusevna choroba.
@moonlight1210 ty si tak vedľa, že také niečo sa nevidí zrovna každý deň. môj dopyt po príbehu sa týka tejto témy: https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/pomohol-by-som-si-keby-som-poslal-kamaratke-sms-k-sviatku/ mal som to tuším napísať hneď na začiatku aby nevznikali zbytočné nedorozumenia. ešte šťastie, že som tento svoj dopyt rozhodil na viacerých stránkach.
@nepalsky
Ad. 1: myslela som, ze prispevky odbocujuce od temy budu ignorovane. Takze nie som vedla, lebo toto bolo pre teba relevantne.
Ad. 2: odporucil si pozriet nam svoje byvale veci. Tak som ich pozrela a spomenula som si na teba a co si zvykol riesit a ako.
Ad. 3: na okraj formy toho, co si chces dat napisat - aby si si zas nevyrobil nejaku neprekonatelnu karmu - premysli si este to ponechanie skutocnych mien. Jednak z pravneho hladiska, jednak z moralneho.
Ad. 4: az to raz zverejnis, posli sem link na knihu. Sice to chce byt hlavne o detailoch tvojej (vasej?) romantickej nenaplnenej lasky, co preklenula veky, ale mna viac zaujima, koho si nakoniec odhalil ako tu tajomnu stalkerku. Lebo popravde, to je jednoducho zaujimavejsie.
Ja by som zo srandy chcela pocut vysku toho honorara nech sa trosku zasmejeme
Ahoj.Napíš mi prosím správu.Ďakujem. 😊
@nepalsky P.P:S rovno napíš kvôli komu resp. čomu to chceš spraviť , načo okolkuješ....😉
napíš si to sám a potom si to daj niekomu dopísať....