Ahojte, hladam na fb skupiny cez ktore sa da pomoct druhým maminám aj inak ako finančnou pomocou ( poslat oblecenie, hracky, kozmetiku, plienky, jedlo atd ) a neviem tam najst nic schopne kde by ludia pisali aj svoje príbehy a co potrebuju. Neviete mi prosim poradit? Poslat link na taku skupinu pripadne rovno kontakt na nejaku maminu o ktorej viete ze je slobodna pripadne v ťažkej situacii v očakávaní a nema jednoducho zakladne potreby ? Rada by som niekomu takému tieto vianoce pomohla, len teda neviem sa v tom orientovať. Dakujem moc 🙂))
@blondiee83 no ja by som rada poslala veci od 0-pol roka a to neviem ci zrovna v domovoch sa im to zíde, mam nejake veci ktore nechcem predavat su starsie ale podla mna pekne nositelne a tak isto aj svoje veci. Myslim ze by sa hodili nejakej mamine co nema vela penazi. Ale tak dakujem za tip
pozeram, ze si z Devina. V Devinskej novej vsi je jedna mamicka, co hlada take rodinky (mamicky), ktorym treba pomoct. A su tu dve dalsie, ktore vozia vecicky do azyloveho domu v Malackach. Ale zrovna asi ored tyzdnom viezli. Pridaj sa na FB mamicky z Devinskej a pozri si. Prva je Dominika, Tie co vozia su Adela a Lubica 🙂
Pravidelne im nosime veci a oni to distribuuju dalej 🙂
zachranmezivoty.sk
Dobry den mozem poprosit pre deticky situaciu v sprave vysvetlim
@kikuska1010 dobrý deň, čo by ste potrebovali?
Ahojte volam sa Simona touto cestou hladam financnu pomoc .Emília a Liliána sú naše vytúžené dvojičky. Narodili sa skôr, v 31.týždni tehotenstva. Kým Emília predčasný pôrod znášala dobre, žiaľ, Liliána nie. Dostala krvácanie do mozgu a neskôr pribudla epilepsia a diagnóza detská mozgová obrna kvadruparéza. Boli sme sklamaní, zúfalí, beznádejní, nevedeli sme ako a kde začať s liečbou. Všetky naše predstavy o šťastnom živote troskotali.Potrebujeme financne pomoct pre deti na Vianoce .
Detskemu domovu by si nechcela pomoct? https://dedkolinany.sk/sponzoring?fbclid=IwAR1U...
Ja som sa rozhodla pomoct tomuto konkretne.