Dobrý deň, chcem sa spýtať ci tu nie je nejaká mamicka co úspešne absolvovala pomaturitne štúdium ktoré je zamerane na vyucbu v materských skolach a vychovavatelstvo popri materskej? Mam 20 rokov a som rok na materskej a chcela by som popri materskej študovať aby som mohla po materskej začať učiť detičky malo by to byt externé a niečo som sa o tom dozvedela no chcem vedieť ci mi niekto vie priblížiť ako prebieha štúdium a prax a ci sa to da zvládnuť 😊 Za odpovede budem veľmi vďačná 😊
No to som rada ja sa tak toho ucenia nebojim skôr toho koľko času strávim v škole ale takto je to super ked je to len piatky a este k tej praxy to ako 5 dni za celý ten prvý rok štúdia?
Podla mna si pozri ich stranku alebo teda kam sa chceš prihlasit...neviem či je ešte v Modre...ako mohli sa veci pomenit, ale na stranke je asi všetko dolezite. Ta prax hej 5 dni ale to za ročník nie za cele 2 roky. http://www.psabuba.sk/index.php?&do=content.pag...
No chcem na pedagogicku v Modre a citala som si o tom no je to tam tak napisane ze som pochopila ze prax je každý týždeň jeden den v tyzdni asi som si to zle vylozila a ano je tam písané ze v prvom rocniku je prax v materskej škole a v druhom ročníku v druzine 😊 dakujem
Ja som tam chodila uz davnejšie PASA Bullova BA.. študium bolo piatky od 13:00 do večera podla rozvrhu plus skušky boli tiez skor piatky, ale tak podla dohody. Zvladnut sa to da - je to stredoškolke učivo, ked si predsatvim ze som mala neviem 5 A4 - na pisomku a na vyške 50 strán ku skuške tak toto bola malina....Určite ťa chcem povzbudit, ze si sa dobre rozhodla - študovat je vzdy dobré rozhodnutie, vzdelávat sa, určite to zvladneš. Ja som to robila popri 2 zamestnaniach 😀 😀 a to sa zase som ,,zial,, typ čo musi nad učivom sedieť do hlavy mi to same nikdy nenaskakalo. Boli tam predmety ako pedagogika, psychologia - všetky kognitívne procesy ako pamät, myslenie atd..biologia, metodika telesnej, hudobnej, vytvarnej, bol tam hudovny nastroj flauta a klavir. Prax je 5 dní v MŠ takze to sa zvladnut da. Neviem ešte čo ta teda zaujima....