Ahojte,
chcela by som si kúpiť v Poľsku SIM kartu, kvôli nákupom v PL.
Nemáte, prosím Vás, skúsenosti?
Je vôbec možné, že sa zaregistruje občan SR na poľskú simku?
Hmm, ako pomaha polska SIM karta s nakupmi v PL?
@hiro k overeniu tel cisla akceptuju len polske cislo (konkretne stranka, na ktorej mam ja zaujem nakupovat). A dorucuju len v ramci Polska. Ale na to som si uz vytvorila v Polsku schranku, odkial mi to preposlu na Slovensko
@tomi97 roaming aj vtedy, ked chcem kupit simku s kreditom? A je potrebne predkladat obciansky a kupit sa da len priamo v Polsku? Ci sa da zakupit aj na Slovensku neregistrovanu kartu? ci ako to je? Tieto veci som neriesila snad 20r 🙈
Uz nie je potrebna polska SIM karta na registraciu.
Ahojte, poradili ste si nejako ?
@monika07142019 nie nie, nakoniec som to vzdala.
Treba napisat o aky obchod sa jedna.
@niekto2hy u mňa ja jedna o allegro , a vyžadujú odomna polske cislo
@monika07142019 Ako pozeram Allegro ucet si mozes zalozit bez telefonneho cisla:
@hiro áno účet založím aj objednám, ak však chcem doručiť do boxu, tak vyžaduje cislo
@monika07142019 Do boxu tovar?Takze to nebude jednorazova SMS?
@monika07142019
Kde získať SIM kartu v Poľsku
Pohľad na ponuky a ich porovnanie zjavne nestačí na to, aby ste dostali to, čo potrebujete. A potrebujete fyzickú kartu, aby ste ju mohli vložiť do svojho zariadenia. Ak by ste boli spokojnejší s eSIM, je možné si ju tiež zaobstarať, ale vyžadovalo by to návštevu predajne mobilného operátora. Štandardné karty - dostanete ich takmer všade: v potravinách, trafikách, supermarketoch, čerpacích staniciach, poštách...
Ako som už spomenul – ak chcete vo svojom telefóne používať poľskú SIM kartu, uistite sa, že ste si svoje nové číslo zaregistrovali hneď po zakúpení . Urobí to za vás každý zamestnanec takýchto predajní – stačí odovzdať doklady totožnosti a nechať ich, aby dali vaše údaje do systému. Po pár minútach sa stanete zákazníkom nového mobilného operátora! Nepotrebujete na to miestne číslo PESEL – ak vám niekto poskytne tieto informácie, jednoducho prejdite do iného obchodu, pretože môže byť nesprávne informovaný.
@niekto2hy ano, také niečo ako je alza box u nás,,, no lenže mne ju ani teoreticky netreba lebo kód na otvorenie mi príde aj do sms
@monika07142019 Do mailu.
@niekto2hy ano mailu som myslela
@petruska1511 ahoj, dopracovala si sa prosim k nejakej odpovedi? Mam totiz rovnaku otazku. Dakujem za odpoved