Polročné dieťa ide do Poľska

julkaaa1
2. máj 2018

Maminy ahojte chcem sa spytat chcem ist do polska na trhy ale mam pol rocne dieta pas moc nechcem robit na jeden krat ci mozem ist len tak po. Pripade zoberiem rodny list ?? Boli ste niektora ? ...

mata2
2. máj 2018

Dieťa určite potrebuje pas

beky1813
2. máj 2018

Jedine pas

katulienkax
2. máj 2018

No nemusí sa stat nic, ale náhoda je svina, jedna náhodná kontrola policatmi a máte problem.neriskovala by som.

ukulela
2. máj 2018

dieta potrebuje pas, chces riesit problemy s polskou policiou??? moze byt dobrak a pustit ta, moze byt razny a yadrzat ta tam aj s dietatom. risknes to?

ukulela
2. máj 2018

... okrem toho pas ma urcitu platnost, mozno vyuzijes ...

lu17
2. máj 2018

Sli sme do Madarska a kontrolovali nas...nikdy by som bez pasu nesla, neriskujte.

sense
2. máj 2018

Treba pas uz par rokov, ja by som neriskovala ...

basska_b
2. máj 2018

Myslím že práve Poliaci občas robia také kontroly dokladov, my tiež plánujeme ísť do Čiech za rodinou a žiaľ je potrebný ten pas :( ani neviem, čo by sa stalo, keby sme ho nemali.

catherinah
2. máj 2018

Poliaci veru kontroluju. Velka nezodpovednost s takym babatkom bez pasu.

mata128
2. máj 2018

Myslim si,ze tych 8€ na dva roky za to stoji. Ja som dnes bola dat detom robit. Starsiemu koncil,mladsi ma prvy pas. Brata kontrolovali minuly mesiac cestou do Noveho Targu. Tiez,ze naco pas,nastastie svagrina sa nedala odradit a pas malemu dala urobit

jersey87
2. máj 2018

My sme kvoli tomu pas dali robit.

soldi
2. máj 2018

my sme sli do cr, ked mal druhorodeny 3 tyzdne. a pas sme dali urobit.
rodny list nestaci, musi byt doklad s fotkou.
pokial Ta zastavia policajti, mozu Ti v najhorsom pripade odobrat dieta a dat do socialnej starostlivosti pokial nepreukazes ze je skutocne Tvoje.

simsalabim
2. máj 2018

Nas kontrolovali v Madarsku aj v Rakusku a to dalej od hranic, nas zastavila zrejme cudzinecka policia... boli uniformovani. Jasne, ze dieta pas potrebuje, je to pre vasu aj jeho ochranu.

jamika27
2. máj 2018

policajti kontrolujú, aj nás skontrolovali z hraníc náhodne a tiež sme išli len na trhy, takže pas treba

senta_sofia
2. máj 2018

@julkaaa1 neviem preco nechces dat robit, nechce sa ti ist na policiu alebo ti je vela 8 eur? Podla mna je to to najmenej, lepsie ako riesit opletacky, ked ho mat nebude. Zazili sme raz priamo na dialnici, vsetky auta stahovali na odpocivadlo a rad radom kontrolovali.

julkaaa1
autor
2. máj 2018

Dakujem maminy urcite dam urobit pas 🙂

hettinka
2. máj 2018

V PL nás už 2x kontrolovali, od deti pýtali pasy, neriskovala by som.
Mladšiemu sme prvý pas robili v 4 mes.

lubik87
3. máj 2018

Treba platný doklad s fotografiou takže rodný list je v tejto veci na prd...môže sa stať že vás akurát budú chcieť kontrolovať a hneď bude problém na svete...môže to vyvrcholiť až do toho že po dieťa si príde sociálka a ty si budeš trieskať hlavu o stenu...

lubik87
3. máj 2018

Treba platný doklad s fotografiou takže rodný list je v tejto veci na prd...môže sa stať že vás akurát budú chcieť kontrolovať a hneď bude problém na svete...môže to vyvrcholiť až do toho že po dieťa si príde sociálka a ty si budeš trieskať hlavu o stenu...