Pole dance

8. feb 2024

Ahojte žienky, tie ktoré tancujete/tancovali ste tento druh tanca..ako vám to išlo na začiatku? Mňa tento šport veľmi zaujal, vždy sa mi veľmi páčil až som sa nakoniec rozhodla vyskúšať ho. Mám za sebou zatiaľ len prvý tréning len akosi som z toho taká smutná alebo ako by som to povedala, proste nešlo mi to tak ako som očakávala. Samozrejme som do toho dala všetku svoju silu, doslova som aj zuby zatínala od tej bolesti ale v istých momentoch mi výrili v hlave emócie tipu: toto asi nezvládneš, toto sa asi nenaučíš atď.. preto ma zaujíma ako ste začínali vy..boli pre vás začiatky naozaj veľmi ťažké a potom ste sa do toho dostali? Len uvažujem teda či tomu dať ešte šancu a vydržať 🙂

viestta
8. feb 2024

Uceny nikto z neba nespadol a majstra robi trening. Nevzdavaj to, kazdym treningom to bude len lepsie

vkatush
8. feb 2024

Daj tomu šancu!!!
Kamoška akurát rok mala, čo tancuje a pozerali sme spolu videá z jej prvých tréningov a teraz. Obrovský rozdiel. Ale trvalo to, kým nadobudla skilly, aké potrebovala a stále má ešte veľa pred sebou.
Ak sa ti to páči, určite pokračuj ❤️

vanilkovazmrzka
8. feb 2024

No tak to si musela mat dobre naivnu predstavu 😃

Je to extremne fyzicky narocny sport, to ti ani po pol roku nepojde tak, ako si predstavujes. Takze len pravidelne treningy a uvidis casom, ako to pojde (hint - urcite lepsie a lepsie)

fido69
8. feb 2024

Pole dance vyzerá veľmi jednoducho, ale ako všetko, treba sa ho naučiť. Robiť zavery po prvej hodine je predčasné. Daj vedieť po polroku tréningu. Video poteší. 😉

autor
8. feb 2024

@vanilkovazmrzka nemala som vôbec naivnú predstavu , vedela som že to nebude také jednoduché ako sa na prvý pohľad zdá😉 ja píšem o tom že je to mega ale že mega náročné viac ako som čakala a že to aj sakra bolí (to som napriklad nevedela)😄

paola881
8. feb 2024

Jooooj veľmi dlhá cesta to je 😀 zo začiatku som mala mega svalovicu a samé modriny ale časom to pôjde lepšie a lepšie .

autor
8. feb 2024

@paola881 áno tiež mám veľkú svalovicu ale to mi až tak nevadí 🙈 som rada že to išlo potom len lepšie už som si začínala myslieť že som stratený prípad😀

paola881
8. feb 2024

určite nie si ! Hlavu hore , chce to čas 😃🤘🏽

klara351
8. feb 2024

Ja som cely prvy trening iba vyskakovala a snazila sa udrzat na tyci a ani to mi neslo. Casom sa to zlepsi, kazdy trening vidime zlepsenie. A bolest prestane, zvyknes si na tie polohy, aj ked modriny mam stale.

majlo1234
8. feb 2024

Tiez som nemala predstavu, ako tazke to bude. Ja som pri prvom nevedela ani na tyc vyliezt. Po par mesiacoch to uz problem nebol. A tie modriny a svalovica…dovi dopo. Po surfe je to pre mna jeden z fyzicky najtazsich sportov, co som vyskusala. Ale je to krasa, ked sa to vie. Ja som prestala pri prvom tehotenstve a zatial som sa k tomu nevratila