ahojte nemám nikoho nevladzem nikde chodiť nič ma nebavi nikoho nemám žijem sám a aj aj umriem sám minule som sa skoro zabil a to nebolo prvý raz psychiatričke chodím ale lieky nezaberajú ja už fakt neviem ale ta bolesť je horšia a horšia
@stellariaaquatica ona už nevie aký liek mi má dať dokonca ani lieky ktoré sú návykové nefunguju
@miso209 neviem ako ti môžem pomôcť, chces si popísať?
koľko mas rokov?
@stellariaaquatica no popísať to mi nepomáha ja skôr keby som to mal komu osobné povedať a sa vyrozprávať
@miso209 a odkiaľ si?
@miso209 zmeň psychiatričku.
Kde máš rodičov?
@stellariaaquatica Nitra
@vyrovnanaosoba no je to najlepšia v obore
@vyrovnanaosoba mam ale to je také že nijaké sa s nimi vyprávať oni si hovoria že nemám žiadny problém takže snimi je to ťažko ale ja mám problém a dosť veľký ja to viem
@miso209 ja som z východu :(... Vieš nejaký spustac aspoň ? Kvôli čomu sa to deje ?
Treba to povedať psychiatrické a dať sa hospitalizovať.Ako dlho berieš lieky?
@miso209 asi nie, keď len mávne nad tvojim problémom.
@miso209 aké lieky berieš?
Čomu sa venuješ?
@stellariaaquatica
@stellariaaquatica mne stačí že sa len kuknem že na Instagram a podobne aplikácie a hned že každý má niekoho a ja nikoho a vtedy mi to začne že proste som sám na všetko a ja sa aj chcem zoznámiť ale do toho som aj introvert tak je to ťažké pre mňa ja to chcem zmeniť ale nič s toho nikdy
@miso209 asi treba zmeniť celkovo aj psychiatriu.... V ústavnej liečbe by ti skôr mali pomôcť. Ak máš nejaký konkrétny problém tak sa mi môžeš vyrozprávať ak to pomôže. Osobne sa stretnúť asi nepôjde keďže bývame ďaleko
@vyrovnanaosoba diazepam xanax a také modro biele neviem ako sa volaju 2 rano
@stellariaaquatica keď máš ig tak môžme ak máš záujem aspoň
@vyrovnanaosoba ničomu keďže ráno vstanem a rovno si prajem aby bol zas večer a celý deň rozmýšľam že chcem skapat
@miso209 áno kľudne napíš sem do súkromnej správy a tam ti pošlem ig
@stellariaaquatica napisal som
@miso209 tak ako prvé si vymaž instagram,Facebook a na začiatok sa skontaktuj s ľuďmi z https://ipcko.sk/
Ake máš hobby?
@miso209 a psychiatricka čo na to....?