Ahojte.Objednala som si cez internet kabat,prisiel mi zial dost pokrceny.Vedeli by ste mi poradit ako ho vyrovnat?Dakujem
ja som ho vrátila, zvažovala som najprv, že skúsim v čistiarni, aby mi ho vyrovnali horúcou parou, ale napokon som sa rozhodla vrátiť ho
mne pomohla cistiaren - pekne sa mi narovnal kabat, ked som ho po lete vytiahla zo sfukovacieho vreca. ale ak je novy, zvazila by som aj vratenie.
aj ja by som taký kabát vrátila. kabát nie je predsa tričko, ktoré sa dá ľahko vyžehliť a mali by ho posielať tak, aby sa celý nepokrčil!
Ja som si už objednávala viackrát kabát a vždy som si ho šetrne vyžehlila doma, tak isto ako aj kabáty, ktoré som mala doma niekde odložené cez leto a pokrčili sa.
Mne sa kabát nie raz pokrcil, stačí keď mi ho dcéra vyžehli v aute :/ . Posledne sa vyrovnal po zavesenní sám, ale inak mokrá handra a žehlička alebo čistiareň. Normálne ho dám vyčistiť a on s pri tom aj vyrovná 🙂
Vraj zavesiť kabát nad vaňu s horúcou vodou. Neskúšala som, ale zdá sa mi to bezpečnejšie ako žehlenie.
@tinapj ...cez podsivku z vnutornej strany ho prezehli..vystuzene diely..plecia..popripade miesta..kde su aplikacie..navlhci..natiahni a nechaj uschnut...
ano, prežehli ho z vnutornej strany a zaves na vešiak. Aký kabatik máš a kde si ho kupila?
Vela zalezi o aky material ide. Kabat co mam jesenny taky jeden ten bez cistiarne by som ja doma nevyrovnala aj keby som sa poskladala. To len v cistiarni zmakli, tak na ten si davam fakt bacha 😀
Takze baby kabat som dala do cistiarne a krasne mi ho tam vyzehlili.Stalo to 3.50👏diky za rady
zalezi od materialu a fotka by pomohla, ak ti ma niekto dobre poradit. ak je to klasicky kabat a teda vlneny alebo akrylovy, staci ho prezehlit. no nie napriamo, ale napr. cez utierku ci navliecku na vankus.