Moze sa ma predavacka spytat, este pred tym ako tovar nablokuje ci potrebujem blok? raz som si ho v tom obchode musela dodatočne pytat inak by som ho ani nedostala a začala niečo robiť na kase, pracujem v obchode a príde mi veľmi divné keďže ide o medzinárodnú firmu
@kikuska63 je vela drzych podnikatelov. Jasne, ze ti ho ma automaticky dat.
@stanulienkat ja mam opacnu skusenost. Je vela drzych zakaznikov, ja denne otvaram usta, coho su schopni🤦♀️
@wadja je veľa drzých ľudí všeobecne 😄to ti dám za pravdu. Ale posledné roky, čo chodím na dovolenky, hlavne po Slovensku, nikto sa neunúva dať pokladničný doklad, ani na vysoké sumy a myslím si že je to drzosť.
@stanulienkat tak to je, u mna otvoria dvere a uz bud pytaju zlavu, alebo bez bloku, im netreba 🤦♀️
@wadja keďže tiež pracujem v obchode viem aj čoho sú zákazníci schopní, presne na väčšine vidieť, že kto pracuje/pracoval niekedy v obchode alebo nie, pravidelne nam niekto klope na dvere a otravuje nás aj cez prestávku, nechápu ani to, že človek ma v praci nejaký čas na jedlo/oddych…
@kikuska63 a nie je to na ten štýl ako ma Jednota? Bud Ti da blok, alebo ho mas online