Neviete mi poradiť kde by sme zohnala pokémon karty ,ale KOVOVÉ ,BIELE A CIERNE? Stránky bonky, fuego a podobne dovoz tri mesiace:( Tak či niektorá stene riešili ? Nehľadali a našli🙂 ďakujem
Aj u našej v triede to ide..objednala som zlaté (55 ks za nejakých 7€) a také dúhové (kovové) aj s puzdrom. Všetko z Ali a prišli za 12 dní. To bolo radosti
@petrapod Majú aj anglické, bez krabičky sú o trosku lacnejšie. Na Aliexpress je veľa predajcov Pokémon kartičiek, ja mám overených: pokemon Store; Shop1102093483 Store a Takara Tomy Takara Tomy Game Cards. Prví dvaja posielajú cez Budapešť, to som mala doma do 2 týždňov, Takara ide cez Belgicko a to trvalo vyše mesiaca (Bpost je podľa mňa neuveriteľne pomalá poštová služba - ležalo to tam 2 týždne, kým to išlo ďalej). Ale od všetkých sú veľmi pekné.
Manžel nakupuje na stránke erdegames.sk. Majú tam len originál karty a poradia keď niečo potrebujete.
@petrapod pokémon karty kupujeme cez stránku veselý drak. Stránky ktoré si hore vypísala sú všetko nespoľahlivé, ktoré ti pošlú tovar z ali ak vôbec pošlú