Ako sa máte? Pokecajme trochu, napríklad čo máte v pláne cez víkend, čo robíte teraz a tak.
@janka_23 nech ti chuti…
@simona139469 ďakujem 😉 ťažký týždeň za mnou..
Už pól hodinu uspávam dcérku, zatiaľ bez úspechu 😂 a keď sa mi to konečne podarí tak si dám levanduľový kúpeľ 😂😂
@gabikaa96 nie a nie spať? Tak nech sa darí ☺️
Konečne som dokončila všetky svoje plány aby to vyhovalo po každom smere a bol každý spokojný 😃a chystám si dat teply kúpeľ a prečítať zopár riadkov v knihe alebo pustiť nejaký dobrý film na netflixe, taky relax ❤️
Ja pojdem lahnut ,zajtra klasika do obeda upratat navarit poobede nakupne centrum 😂a v nedelu ma byt necas asi sa pojdeme kupat alebo detske indoor ihrisko😁
ja som uspala maleho, o dve hodiny bude hore, tak teraz mam vegac.
@simona139469 a Ty co mas v plane este? Co si dnes robila?
@lienkashoppingqueen dnes viac-menej taky oddych, zajtra mame totižto naplánovanú návštevu a v nedeľu asi niekam pôjdeme tiež.
A ty čo máš na pláne?
@sunshine_18 to znie fajn
@simona139469 dnes este nachystat par veci do roboty, zacinam od 1.9. a zajtra by som chcela ist od rana von, len s malym ak manzel nepojde. Pohybu sa v poslednej dobe vyhybam ako cert krizu. :D
@simona139469 co oslavujete?
veru mohla by tu byť nejaká téma len tak nezáväzne ako pokec :D ja brázdim youtube a chvíľu odpočívam. deti konečne spia
@lienkashoppingqueen ja tiež s tým pohybom. A ideme oslavovať meniny mojej krstnej, robia doma takú grilovačku tak ideme v sobotu…
@spadnutaslivka to mám rada, len tak pozerať YouTube alebo iné siete
@simona139469 super, tak si uzite.
@lienkashoppingqueen ďakujem
@simona139469 tak u nás bude cez víkend veselo.... Ešte minulý rok som dala kamarátom na štyridsiatku darček, čo majú 6 deti, že im ich na jeden deň postrazime. Bez detí ešte hádam ani nikdy neboli... Vtedy to nevyšlo, lebo ochoreli a potom nastúpila korona, tak sa nedalo.... No a tento víkend sa konečne dá, tak bude u nás asi rušno🥰🥰😂😂.... asi si idem ešte nachystať veľké hrnce 😅😅 lebo 6 deti plus tri vlastne, to už si môžem škôlku otvoriť😅😅
@jaja1979 ty si zlata, pekny originalny darcek! U vas bude teda isto veselo. Mas uz aj nejaky program pre vsetkych. Ci nechas ich nech sa spolu nejako zahraju? Aky je vek deti? Od - do?
@lienkashoppingqueen no program zatiaľ neplánujem... Uvidíme, ale máme veľkú záhradu, bazén, hojdačky, dám im zmrzlinu, urobíme popcorn, vysypeme najmenším lego Duplo na deku na trávnik, dievčence budú s dcérou určite obdivovať šminky, zahráme bedminton, niečo uvaríme, večer poopekame... Uvidíme, čo bude... Hlavne aby som ich všetkých živých a zdravých vrátila naspäť rodičom😜😜... vekové rozpätie je od 2 do 13
@jaja1979 juuuj, to by som chcela vidieť 9 deti v jednom dome 😅 aké sú staré tie deti? Keď nejaké menšie tak máš čo robiť
@jaja1979 aha už čítam že od 2 do 13. Ale viac takých menších? Inak ten program znie skvelo. Bedminton som dlho nehrala, musíme zahrať aj my doma, skvela inšpirácia
@simona139469 2, 4, 6, 9, 11, 13 😊
@jaja1979 to sa asi celkom dá či?
@simona139469 ale myslím, že hej. Sú strašné zlaté tie deti, dúfam, že im bude vzácne, že sú mimo domu😊
@simona139469 dala som si za pohár červeného vína práve 😃