Pokec o všetkom

thunderdome
11. nov 2024

Otváram virtuálnu krčmu alebo Small Spam Talk. Poďte sa povyprávat len tak.
@earlgrey poď sa povyprávat. Aj ty @zobaka a tak ďalší pridajte sa.

terezkaarthuramax
11. nov 2024

Ja si dovolim hadanku so slovnou hračkou. Skúste uhádnuť meno hudobnej skupiny na základe tejto indície. VďAka istému pravidlu slovenského pravopisu názov tejto kapely znie ako niečo čo sa objavuje za istého počAsia.. ak vam nepomôže dam este dve ďalšie indície neskor.

yvanielka
11. nov 2024
zobaka
11. nov 2024

@thunderdome pekny vecer 🍀

terezkaarthuramax
11. nov 2024

@yvanielka to.moze byt tiež, ake je to ina skupina. To pravidlo slovenského pravopisu spočíva v tom ze nazov kapely vyslovíš rovnako ako to co vznikne za toho počasia.

terezkaarthuramax
11. nov 2024

Vdaka tomu pravidlu.

zobaka
11. nov 2024
terezkaarthuramax
11. nov 2024

@zobaka si blizko.aspon čo sa týka toho počasia. Vzniká tiez pri daždi.

thunderdome
autor
11. nov 2024

@zobaka nazdárečeek, poď sa povyprávať. My ajtak neviem v noci spať tak čo budeme ha nie?

zobaka
11. nov 2024

@thunderdome 😂 ved toto

zobaka
11. nov 2024
thunderdome
autor
11. nov 2024

@terezkaarthuramax málo informácií. Že niečo vzniká za istého počasia, je veľmi všeobecné. Konkrétnejšie?

terezkaarthuramax
11. nov 2024

@thunderdome už som dala..pri daždi to vzniká.

thunderdome
autor
11. nov 2024

@zobaka Takže už sa máš lepšejší trošičká? Lebo že sa usmievaš prostredníctvom smajlíka, ma velmi teší.

terezkaarthuramax
11. nov 2024

@zobaka vyborne a tie kvapky ked ich padne vela na jedno miesto vytvoria...

thunderdome
autor
11. nov 2024

@terezkaarthuramax dúha je po daždi, nie počas. Takže kvapky. Je taká skupina že Drops?

earlgrey
11. nov 2024

Ahoj. Ďakujem za označenie 🙂

yvanielka
11. nov 2024

@terezkaarthuramax mláka? Kaluž?

zobaka
11. nov 2024

@thunderdome fu ja ani neviem, ze si vedel, ze sa mam zle 😀 ako sa to vezme, zivot plynie a musime s nim ci ako sa to vravi

thunderdome
autor
11. nov 2024

@earlgrey tak si moja oblúbená, tak musíš tu byť. Tak ako aj zobaka. Moje prvé fórumové kamošky. Východniarky.

thunderdome
autor
11. nov 2024

@zobaka však v inej téme tuším bolo. A ja som ťa rozveseloval že tvoj syn je super lebo má rád technovú hudbu ako ja. Veď si mi to aj vravela. Môj avatar je vlastne logo hudobného vydavatelstva ID&T ktoré vydávalo hlavne techno muziku. Thunderdome bola výberovka (niečo ako napr. Bravo Hits) a tam boli rôzne techno pesničky od rôznych kapiel.

earlgrey
11. nov 2024

@terezkaarthuramax a tá skupina je slovenská?

earlgrey
11. nov 2024

@thunderdome No ty sa pochváľ, ako sa máš? už lepšie?

terezkaarthuramax
11. nov 2024

@thunderdome no ved toto je tiez po dazdi
@yvanielka ano..výborne. ide o Ukrajinsku kapelu..vyhrali v roku 2022 euroviziu. Je to moja obľúbená kapela. A je pomenovaná po ukrajinskom meste. No vdaka spodobňovaniu sa mláke tiež povie kaluš.

zobaka
11. nov 2024

@thunderdome to viem, mna zaujal tvoj nick, lebo syn fici na thunderdome a ked som mu ukazala tvj prispevok, povedal hm..ten zneje ako ja keby som to pisal, az na to, ze ja nemam cez 40 😅

thunderdome
autor
11. nov 2024

@earlgrey keď teba vidím tak ovela lepšie.

earlgrey
11. nov 2024

@thunderdome Tak to ma teší 🙂 život prestal bolieť? alebo bolí menej? 🙂

thunderdome
autor
11. nov 2024

@terezkaarthuramax ja z hentoho smeru poznám iba Tatu. Nas nedogoniat čo jak to bolo, alebo Robot, robot, robot… Alebo je dobré taká haluzná pesnička že: Tri palosky, adidas krasuvky.

thunderdome
autor
11. nov 2024

@zobaka tak s tebou sa kamoším už dlhšie. Mal som iné nicky ale zablokovali mi ich. Také trocha divné vedenie tu je, lebo nič zlé som konkrétne neurobil. Niekomu sa proste nepáčili moje príspevky, začali rýpať že trolling a čojaviem čo a zrazu ma už nepustilo prihlásiť.

terezkaarthuramax
11. nov 2024

@thunderdome ano nie je nejak.znama. len sa mi pači tá slovná hračka že je to vlastne aj mláka. Preto ma napadla takato hádAnka. 😁

zobaka
11. nov 2024

@thunderdome ale nehovor..takze dokonca stary znamy, co sa nedozviem