@terezkaarthuramax Para?
@thunderdome pekny vecer 🍀
@yvanielka to.moze byt tiež, ake je to ina skupina. To pravidlo slovenského pravopisu spočíva v tom ze nazov kapely vyslovíš rovnako ako to co vznikne za toho počasia.
Vdaka tomu pravidlu.
@terezkaarthuramax Dúha
@zobaka si blizko.aspon čo sa týka toho počasia. Vzniká tiez pri daždi.
@zobaka nazdárečeek, poď sa povyprávať. My ajtak neviem v noci spať tak čo budeme ha nie?
@thunderdome 😂 ved toto
@terezkaarthuramax kvapky
@terezkaarthuramax málo informácií. Že niečo vzniká za istého počasia, je veľmi všeobecné. Konkrétnejšie?
@thunderdome už som dala..pri daždi to vzniká.
@zobaka Takže už sa máš lepšejší trošičká? Lebo že sa usmievaš prostredníctvom smajlíka, ma velmi teší.
@zobaka vyborne a tie kvapky ked ich padne vela na jedno miesto vytvoria...
@terezkaarthuramax dúha je po daždi, nie počas. Takže kvapky. Je taká skupina že Drops?
Ahoj. Ďakujem za označenie 🙂
@terezkaarthuramax mláka? Kaluž?
@thunderdome fu ja ani neviem, ze si vedel, ze sa mam zle 😀 ako sa to vezme, zivot plynie a musime s nim ci ako sa to vravi
@earlgrey tak si moja oblúbená, tak musíš tu byť. Tak ako aj zobaka. Moje prvé fórumové kamošky. Východniarky.
@zobaka však v inej téme tuším bolo. A ja som ťa rozveseloval že tvoj syn je super lebo má rád technovú hudbu ako ja. Veď si mi to aj vravela. Môj avatar je vlastne logo hudobného vydavatelstva ID&T ktoré vydávalo hlavne techno muziku. Thunderdome bola výberovka (niečo ako napr. Bravo Hits) a tam boli rôzne techno pesničky od rôznych kapiel.
@terezkaarthuramax a tá skupina je slovenská?
@thunderdome No ty sa pochváľ, ako sa máš? už lepšie?
@thunderdome no ved toto je tiez po dazdi
@yvanielka ano..výborne. ide o Ukrajinsku kapelu..vyhrali v roku 2022 euroviziu. Je to moja obľúbená kapela. A je pomenovaná po ukrajinskom meste. No vdaka spodobňovaniu sa mláke tiež povie kaluš.
@thunderdome to viem, mna zaujal tvoj nick, lebo syn fici na thunderdome a ked som mu ukazala tvj prispevok, povedal hm..ten zneje ako ja keby som to pisal, az na to, ze ja nemam cez 40 😅
@earlgrey keď teba vidím tak ovela lepšie.
@thunderdome Tak to ma teší 🙂 život prestal bolieť? alebo bolí menej? 🙂
@terezkaarthuramax ja z hentoho smeru poznám iba Tatu. Nas nedogoniat čo jak to bolo, alebo Robot, robot, robot… Alebo je dobré taká haluzná pesnička že: Tri palosky, adidas krasuvky.
@zobaka tak s tebou sa kamoším už dlhšie. Mal som iné nicky ale zablokovali mi ich. Také trocha divné vedenie tu je, lebo nič zlé som konkrétne neurobil. Niekomu sa proste nepáčili moje príspevky, začali rýpať že trolling a čojaviem čo a zrazu ma už nepustilo prihlásiť.
@thunderdome ano nie je nejak.znama. len sa mi pači tá slovná hračka že je to vlastne aj mláka. Preto ma napadla takato hádAnka. 😁
@thunderdome ale nehovor..takze dokonca stary znamy, co sa nedozviem
Ja si dovolim hadanku so slovnou hračkou. Skúste uhádnuť meno hudobnej skupiny na základe tejto indície. VďAka istému pravidlu slovenského pravopisu názov tejto kapely znie ako niečo čo sa objavuje za istého počAsia.. ak vam nepomôže dam este dve ďalšie indície neskor.