Pokec - na odľahčenie

26. jan 2022

Baby, založila som si profil na pokeci pretože som si potrebovala vyhľadať jednu osobu, a tak som zo zvedavosti nakukla aj do tých miestnosti. Neviem či to navštevujete ale je to tam sám inteligent. A tento ma dostal. Opakoval sa tam cely čas ako som to čítala…
No odignoruj takúto ponuku 🙈

cosmic_origin
26. jan 2022

Takto to tam funguje už dosť dlho. Jednoducho stránka pre úchilov a idiotov, čo neovladaju gramatiku, česť výnimkám.

evka1247
26. jan 2022

😂 ja tam nerada chodím keď som dlhšie na azete, že posielam maily a tak ...katastrofa, plno takých úchylov tam je a doma žena deti

spadnutaslivka
26. jan 2022

kedysi sa tam dalo fajn pokecať. Chýba mi niečo také- len tak na pokec. Nie o sexe a pod., ale proste len tak- o počasí.

lenkasarka
26. jan 2022

@cosmic_origin ojoj a ty ju ovládaš?

autor
26. jan 2022

@spadnutaslivka aj mne chyba občas taký normálny pokec. Preto rada chodím tu na MK aj keď tu je to zas taký slepačinec že aj nevinná debata prejde do hádky

cosmic_origin
26. jan 2022

@lenkasarka Je rozdiel mať dysgrafiu a písať na mobile, a napísať prídavné meno v jednotnom čísle s mäkkým i na konci + ešte napísať vybrané slovo s i. Keď už chceš rozprávať o gramatike, vety sa majú začínať veľkým písmenom.

lenkasarka
26. jan 2022

@cosmic_origin keď myslíš

cosmic_origin
26. jan 2022

@lenkasarka Teraz si nedala ani bodku, tak sa nehraj na gramatického nácka.

ankare
26. jan 2022

@cosmic_origin Ty riešiš gramatiku a pritom ju sama neovládaš. 🤦

cosmic_origin
26. jan 2022

@ankare Ovládam ju lepšie než ten idiot z pokecu, a to je hlavné. Ale ak ti to tak strašne vadí, môžeš ma začať doučovať.

autor
26. jan 2022

Och baby, o tomto presne som písala, ze na koni aj pod nevinnou debatou vznikne hádka… to je už nenormálne toto.

lenkasarka
26. jan 2022

@cosmic_origin Len pre objasnenie. Na “nacka” sa tu hráš Ty a napíšeš uchil. Tak trochu sebareflexie nezaškodí. ✌️ Zbytočne si útočná. Mňa nerozhádžeš 😉

cosmic_origin
26. jan 2022

@lenkasarka Dysgrafia, mobil, autororekcia.

lenkasarka
26. jan 2022

@cosmic_origin Ako vieš že iní tu dysgrafiu nemajú? Možno píšu na mobile a možno aj autokorekt 😉 Ale do idiotov im nadavaš. Autokorekcia keď opraví úchyl na uchil,tak ja som lietadlo 😏 Ty máš hneď tri výhovorky iní sú debilní uchylaci,ktorí nevedia gramatiku.

cosmic_origin
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenkasarka
26. jan 2022

@cosmic_origin Budem písať to čo uznám za vhodne nie to čo by si mi rada diktovala. Skús si prečítať svoj prvý príspevok☝️ Písala si v množnom čísle. Nikde nepíšem,že do idiotiv si nadavala mne. No to by si musela čítať s porozumením. Nemá význam s tebou diskutovať✌️✌️ Vzdávam to 😉

sante81
26. jan 2022

Aj ja občas idem na pokec, chyba mi komunikácia, naposledy ma dostal muž ktorý na profilovej foto v kúpeľni s chlpatou hruďou , cez 100kg robil selfie pri bojleri. 😅😅😅😅😅

cosmic_origin
26. jan 2022

@lenkasarka
Tak sorry, že mám aj dyslexiu. Prečo obhajuješ to chúďatko z pokecu, čo môže, alebo memusí mať dysgrafiu, ale to, že ja môžem alebo nemusím mať niečo ignoruješ.
Ok. Ak ide len o to, že som ho nazvala idiotom, a pritom môže mať nejakú poruchu, priznám si chybu. Aj keď viem veľmi dobre aké individuá sa na pokeci potulujú a žiaden počet diagnóz ich neospravedlní.

autor
26. jan 2022

@sante81 jezin to je super… ale uznaj že to sebavedomie je obdivuhodne 😂

ankare
26. jan 2022

Ja sa s nikým nehádam. 🙂 Kočka by si mala najprv nastaviť zrkadlo sama na seba, potom súdiť druhých. 🙂

cosmic_origin
26. jan 2022

@ankare Nevychvaľuj sa tu, že si pacifista.

lenkasarka
26. jan 2022

@cosmic_origin ešte raz a naposledy. Napísala si : “ Jednoducho stránka pre úchilov a idiotov, čo neovladaju gramatiku, česť výnimkám. Nie konkrétne o tom jednom ktorého popis pridala autorka. Skús vychladnúť a čítaj si to zas a znova. Keď vieš aké indivídua sa tam potulujú zjavne tam zablúdiš tiež. Ak by si nechápala ani teraz. Tak je úplne od veci,že sa obhajuješ zubami nechtami že máš 3 plus 1 diagnózu ale iní na diagnózu nemá nárok. Možno tam chodia ľudia duševne chorí. Možno ľudia osamelí,smutní aj sklamaní a možno aj tí ktorí ich využívajú,zneužívajú.

lenkasarka
26. jan 2022

@lenkasarka nemaju*

cosmic_origin
26. jan 2022

@lenkasarka Nehovorila si náhodou, že to už vzdávaš?

aeruginosa
26. jan 2022

Toto mi pride ako ironicky pisane. Co ma byt spravne, je presne naopak a ciarky pouziva.. skor nejaky troll.😁

autor
26. jan 2022

@aeruginosa no neviem, objavilo sa to tam vážne asi 30x

eleu
7. feb 2022

🤣