Pokazený zips - rada

66bublinka66
22. feb 2023

Ahojte baby prosim vedeli by ste mi poradiť ako na pokazený zips bez presivania? Myslite že sa s tým dá niečo robiť? Pridávam foto a dakujem za každú radu.

madla60
22. feb 2023

ten bežtec trošku roztiahni, aby si tam mohla zasunúť ten druhý zips a potom ten bežec stlač spolu

madla60
22. feb 2023

alebo ten bežec vytiahni preč, zober tú vec -neviem čo to máš, a choď do galantérie a tam prirovnávaj nové bežce, aby si do nového bežca vedela navliecť ten zips

20erika07
22. feb 2023

Pri roztahovani a stlacani bezca sa ti moze stat ,ze sa zlomi (vlastna skusenost) ,ale nedavno som si akurat toto riesila na nohaviciach, nastrihla som kusok tu druhu stranu zipsu kde nemas bezec ale co najnižšie a tak, aby som tam ten bezec vedela navliect a potom si to "postihnute"miesto poriadne popresivala aby som len potadial vedela odzipsovat . Bezec asi budes musiet kusok stlacit aby sa ti znova zips nerozisiel ak uz nema tuto funkciu 100%tnu

dididudu
23. feb 2023

Tam kde nieje bežec treba jeden zúbok vylomit nasunut bežec zapnúť a nad tým otvrhnutym zubkomto treba poriadne zašiť aby sa to znova neopakovalo

lidia73
23. feb 2023

mne ked sa toto stalo, normalne som ho trocha roztiahla a stacila nazad, len treba postupovat opatrne, aby sa nezlomil, no funguje aj casom tak ako ma a uz sa mi takto zips nerozisiel