Pôjdete voliť a koho?

22. feb 2020

Rozmyslam nad tym koho volit a ci vobec ist,vobec v tom nemam prehlad.Aky mate na to nazor vy?Mimochodom manzel preferuje Smer,no ja vobec netusim komu dat hlas.

148terka148
22. feb 2020

Vsak smer je to najvacsie zlo. Ale kludne volte vsetkych som si nastudovana aj dospela k zaveru nieco medzi OLANO, harabin mozno, (tazko kiska.)davam to schvalne takto lebo nechcem povedat koho idem volit.

judar
22. feb 2020

Nech zvolis hoc koho je to jedno...tento stat je tak uz v riti ze to nikomu ani do důchodu nepomoze lebo sasci sa zakazdym handrkuju ze niesu peniaze ...cloveka to uz ani nebavi pocuvat ze bude lesie ked poslednu dobu neprejde tyzdna aby nejaka spinavost nevyliezla na verejnost

hermionia
22. feb 2020

Voliť ísť treba, vybrať musís podľa toho čo chces aby sa zmenilo, si podnikateľ vol sas, kseftujes s pozemkami vol za ľudí, nebojis sa postaviť zlu keď si zahulis vol psspolu, nebojis sa ukázať karty vol olano, nesplnis to čo slubis vol most, možností je veľa, záleží na preferenciách 😁😉

deti95060810
22. feb 2020

jasné voliť pôjdem...ale ten čo to vyhrá ľahké to mať nebude....štát rozkradnutý, korupcia vysoká, nezamestnanosť tiež nie je taká ako to reprezentuje minister, zdravotníctvo mizerné, školstvo tiež na totálku....😉

hermionia
22. feb 2020

@deti95060810 nič sa nebojte Kiska postaví 10 nemocníc za 10 rokov.... Nie aby dal do poriadku tie čo tu máme...☹️

sapetka
22. feb 2020

Keby idem volit volila by som matovica.

suzitok
22. feb 2020

Ja voliť pojdem, este sa sice rozhodujem koho, ale zmeny teda necakam....a ak nastanu, budem velmi milo prekvapená a aj potešená

deti95060810
22. feb 2020

@hermionia to mal v programe? lebo som nič nepočula...
inak niektoré nemocnice sú také staré že tie treba len rovno zbúrať....napr. Martin...Takže prosím radšej postaviť...Budovy z 19 st....

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rachelkk
22. feb 2020

Olano idem 😊

pribinak
22. feb 2020
janulienocka
22. feb 2020

Druckera, Dobrú voľbu. A ideálne by bolo keby k nemu šla aj Kalavska

hermionia
22. feb 2020

@deti95060810 áno, majú to v programe, len či je to reálne..., Skôr sa zamýšľam čo 30 rokov robili riaditelia nemocníc, že vyzerajú mnohé tak ako vyzerajú...a za čo vlastne brali plat.. ale to nie iba v nemocniciach, takto sa žiaľ hospodári všade kde to štát dovolil a nikto nie je za nič zodpovedný...

janinah
22. feb 2020

voliť idem,ako vždy,dokonca kvôli tomu posúvam cestu do zahr....určite nie smerakov,fašistov,danka ani maďarov....

tncka
22. feb 2020

Ja viem koho nepojdem🤣🤭

belllinka
22. feb 2020

A kvoli comu tvoj muz preferuje smer? Pytam sa z cistej zvedavost lebo nepoznam volica smeru a hlava mi to nebere.

bayuska
22. feb 2020

volit idem, dokonca aj manzel, ktory bezne nechodi. tiez nevedel koho, tak pouzil tuto stranku https://volebnakalkulacka.sk/ kde podla odpovedi na par otazok vam vyhodnoti, s ktorymi stranami mate aku nazorovu zhodu. dalej je tu tato stranka https://volimeludi.sk/ kde si zvolite 1 z opozicnych stran a oblasti, ktore vas zaujimaju, napr skolstvo, obrana, ekologia atd. a vyhodi vam to konkretnych kandidatov v danej oblasti a ich "profily" a potom je tu este tato stranka https://polidata.sk/ kde su rozne statistiky o aktivite jednotlivych stran v parlamente.

hermionia
22. feb 2020

@belllinka myslím si, že to bude istota, že nás vsetkych nezapredaju... Zopár takých tu bolo čo rozpredali čo sa dalo (tuším sú teraz na Ukrajine a učia ostatných ako nato) a potom to smer veľkolepo odkupoval naspäť... Ale aj tak sú mimo kamier všetci kamaráti a Marián im už zohrieva miesta...😉

bettymacd
22. feb 2020

@evamarek77 👍 Edo

mery09
22. feb 2020

Práve čítam, že Google stopol videá Smeru, ktoré Smer nasadzoval v rámci svojej predvolebnej kampane, pre šírenie nepravdivých informácií.

scila
22. feb 2020

Ja voliť pôjdem, ako vždy. Dlho som nevedela koho. Ale keďže dôležitejšie ako diaľnice a pod. je to, aby sme dýchali čistý vzduch, mali vodu čo sa dá piť, mali čo jesť a lekárov, ktorý nám pomôžu, budem asi voliť z Oľano - prečítala som si ku každému a našla som piatich a teraz to neviem zredukovať, keďže sa krúžkujú štyria 🙂

ruzasipova
22. feb 2020

https://volbydoparlamentu.sk/
Kratky dotaznik ta prevedie cez hlavne temy a nakoniec ti vypise s akou stranou mas najviac (a kolko %) zhody. Inak ja volit idem urcite. Je to moje pravo a ja si to beriem aj za povinnost.

zalka
22. feb 2020

@ruzasipova hej a asi som dala blbé odpovede alebo čo ale označilo mi stranu o kt. som ani nepočula. Ale je madarská, OKM abo tak dáko. ... a túto určite voliť nebudem. A ked som zo zvedavosti dala opačné odpovede na otázky ako som dala prvý raz, tak mi dalo Kotlebu.

ruzasipova
22. feb 2020

@zalka Mne to praveze vyslo dobre, vybralo mi stranu, ktoru som zvazovala. A potom, ked na zaver zadas email, poslu ti nan percentualne zhody so vsetkymi stranami.

janinah
22. feb 2020

manžela zober do kina na Sviňu,možno sa mu oči otvoria....

zalka
22. feb 2020

@ruzasipova no dávala som podla svojho vedomia a svedomia ... a takto mi vybralo, ani neuvažujem odhliadnuc od toho, že tuším tá strana jej predstavitelia chceli pri tv debate hovoriť madarsky, a chceli tlmočníka. Čo sa absolútne vylučuje s mojím uvažovaním, lebo sú slováci aj ked madarskej národnosti a na slovensku po slovensky. Takže s niečím takým súhlasiť nemôžem.
A je fajn, že tebe tá stránka pomohla sa rozhodnúť. Ja viem koho voliť nechcem, a ešte také moje zhrnutie ... NIE JE KOHO VOLIŤ ... ale to nie je už pár rokov. Bohužial.

zalka
22. feb 2020

@janinah a kandidáta film si videla?

benculka
22. feb 2020

@janinah ináč ja som bola na Svini.. A odvtedy sa mi dvíha žalúdok už len z pozerania volebných diskusií.... Nejak mi už nesedí takmer nikto.... A jedna strana, ktorá mi aj ako tak sedí, v konečnom dôsledku bude musieť ísť do vlády s tými, ktorých nemôžem ani cítiť😂

ruzasipova
22. feb 2020

@zalka Uz 16 rokov sa snazim volit mensie zlo. A momentalne je tam viac stran, ktore mi pridu ako mensie zlo ako to, co je tam teraz.
Jedine teraz vo volbach na prezidenta som v tom mala jasno a volila som to najlepsie.

lenocka12345
22. feb 2020

tak podľa prvej mi vyšiel Kotleba ( nekomentujem ) a podľa druhej Demokratická strana , čoani neviem čo je 🙂 nemám pocit , že tá kalkulačka je objektívna 🙂))))
@bayuska