Ahojte, mám otázku možno sa tu nájde niekto kto mi na to odpovie. Bývam v nájomnom byte a všimla som si tu takú zvláštnosť, vždy keď vojdem z obývačky do chodby alebo kúpeľne tak sa vonku pred bytom zasvieti svetlo. Počujem to, lebo svetlo nahlas ťukne. Zastáva mi z toho rozum, priateľ si myslel že mi iba šibe ale po pár dňoch testovania uznal že je to pravda. Nikde na stene nevidím pohybové čidlo a začínam mať paranoju že nás majiteľ sleduje alebo čo 😅 Prosím povedzte mi, že pohybové čidlo, ktoré je na chodbe ma zachytí aj cez stenu a dvere inak sa sťahujem 😂 Dôkladne som prehľadala priestory a žiadne čidlo som doma nenašla, nikde...a to som odmontovala aj svetlá 😀 Trošku ma to desí, hlavne keď som v kúpeľni, nahá idem z vane a počujem na chodbe ťuknutie svetla (a nie, nikto tam nie je), steny tu sú ako z kartónu, počujem susedov prdieť, preto aj to ťuknutie 😂
Dajte mi racionálne vysvetlenie, prosím.
Ano je to tak... Vo vedlajsom vchode to maju zle nastavene a svieti im to kazdu chvilu aj ked na chodbe nikto nie je... Zachytava to aj pohyb spoza dveri.. Inac si to vysvetlit neviem... Sranda je, ze chceli takto usetrit, ale usetria figu borovu ked im to tam blika jak na diskoteke... V nasom vchode je to nastavene spravne...
A podotykam, ze bytovka je z panelov klasika betonovych....
Ďakujem. Môžem kľudne spávať :D stále mi nejde do hlavy ako ma ten senzor sníma cez stenu, ale už to aspoň nebudem riešiť.
@lenkamatkova moze vnimat cez stenu... my mame v spalni dotykovu lampicku na mocnom stoliku. a ked stlacim vypinac v obyvacke par metrov odtial ona z nejakeh odovodu zapne 🤣🤣
@juliet86 no tam by som pri mojom strachu zo všetkého už volala exorcistu 😲😅e
ano senzor zachyti aj cez stenu
Ja kým čidlu nezamávam, nezapne sa. To nie je strach, ale nervy 😏
Ja mam na byte nove hrubsie dvere mne to nerobi.
2 susedia maju starsie tensie dvere a senzor na svetle v hale /strope je citlivy.oblozili dvere a prestalo to.
@lenkamatkova mikrovlnny senzor snima aj cez steny a moze byt vnutri v lampe, nemusi vidiet ako infracerveny senzor
Ak mate kartonove steny tak to reaguje aj na vibracie. Asi je velmi citlive. Ja by som to ukazala spravcovi, lebo aj v jeho zaujme he aby sa setrilo a ked sa to svetlo kvoli vam stale zapina tak to straca zmysel.
Ďakujem za rady 🙂
😱 to som zvedavá na odpovede. Toto by dostalo asi aj mňa 😂😂😂 aj keď obvykle také hovadiny neriešim alebo by ma nenapadlo že je to problém 😂