Pohrebná služba v Bratislave

slnieckodb
16. apr 2017

Dobry den, pred par dnami nam zomrel niekto blizky a bolo treba vybavit pohreb. Kedze ide o vybavenie tak smutnej udalosti, hladala som na webe odporucania a skusenosti s pohrebnymi sluzbami v Bratislave... takmer marne.
Rada by som sa preto podelila o velmi pozitivnu skusenost s pohrebnou sluzbou Memoria. Dohodli sme si u nich termin stretnutia, vsetko sme vpokoji vybavili, pani bola velmi mila, empaticka, do nicoho nas netlacila, ked videla, ze sa nad niecim nevieme rozhodnut, uistovala nas, ze mame dostatok casu na rozhodnutie.
Nastastie neviem tuto pohrebnu sluzbu porovnat s inymi, ale z nasej strany splnili vsetky nase ocakavania... boli ustretovi, empaticki, snazili sa vyjst v ustrety vo vsetkych ohladoch.
Dakujeme Mememorii za ich profesionalny pristup.

janinah
16. apr 2017

celkom nenápadná reklama😉
ale dať to na stránku pre tehotné a mamičky je trochu drzosť a nedomyslené☹

lilyianka
16. apr 2017

Toto mi pripomina vcerajsiu temu ako mamicka nakupila sportove oblecenie v adamsporte...

sissy27
16. apr 2017

@slnieckodb ako vážne prídeš o niekoho blízkeho - asi veľmi blízkeho, keď si vybavovala pohreb - a máš neodolateľnú túžbu napísať recenziu na potrebnú službu skôr ako zvädnú kvety na hrobe??
Neviem či som tu videla niekedy trapnejší pokus o reklamu... Akurát asi nechcem využiť služby spoločnosti, ktorej zamestnanci majú takéto úbohé marketingové praktiky...

sissy27
16. apr 2017

*pohrebnú službu, nie potrebnú... Autocorrect si ide svoje 😒

zuzikak
16. apr 2017

@sissy27 asi tak 🙂 (vyjadrila si to za mna)

mirkamirko0809
16. apr 2017

Boože ty si to okamzite zrus naco nam tu je reklama na pohrebnu sluzbu???Smut aj bez toho aby si sa s nami delila o pohrebnu sluzbu fakt trapne!!!@slnieckodb

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirkamirko0809
16. apr 2017

@zltyslonik booze tebe o co ide?koho zaujima pohrebna sluzba na modrom koni?a ked sa zapajas do podobnych tem ako si uviedla zapajaj sa a mna viac neries!!!

dankabodvanka
16. apr 2017

@sissy27 Aj potrebnú 😝

janinuska
17. apr 2017

Baby, načo ju tu urážate, asi citila potrebu to napisat,viem ake to je ked vam zomrie niekto blizky a na modrom konikovi su ovela trapnejšie a nezmyselnejšie temy.

slnieckodb
autor
17. apr 2017

Zjavne sa ozvali ludia, ktori este nestali pred nevyhnutnostou vybrat pohrebnu sluzbu, ktorej zverite poslednu upravu blizkeho a s ludmi, s ktorymi budete prejednavat priebeh pohrebu... vase stastie.
Koho sa tema netyka a nie je pre neho uzitocna, neviem, preco ju cita, mne by to ani nenapadlo.
Mne na tom velmi zalezalo a dufam, ze niekomu moja skusenost pomoze pri rozhodovani.