Pohoršilo vás niečo, čo povedal alebo urobil váš učiteľ?

5. máj 2023

ahojte napadla ma celkom zaujimava otazka tykajuca sa vasich zivotnych skusenosti 😀 zazili ste niekedy nieco co vas ucitel povedal alebo urobil co vas pohorsilo?? 😀 dakujem za odpovede ☺️ a aby som nevynechala, nam raz stary ucitel na strednej hovoril a srandoval, ze kym jeho zena mu pecie kolace tak chodi do srdiecka... je bordel v meste, v ktorom je skola 😂 brali sme to ako srandu az kym som mu nemala doniest materialy k projektu a povedal ze nebude v skole lebo ide do srdiecka.... povedal to s vaznym vyrazom 🤣

autor
5. máj 2023

pardon zle som napisala.. Srdiecko sa nazyva bordel v danom meste

cocolino234
5. máj 2023

@autorka ja mám skúsenosť s angličtinárkou, keď som bola v 1. ročníku na strednej. Mala som spolužiaka a riešili sme na angličtine tému rodina. On povedal, že jeho otec má 72 rokov a ona zaregovala so smiechom "to sa s ním musíš každé ráno lúčiť nie? 😂 aby nebolo naposledy" . Všetci sme pozerali s otvorenou hubou až kým ten spolužiak nepovedal, že zomrel pred pár mesiacmi. Milujeme čierny humor a nemôžem povedať, že sme sa na tom aj s konkrétnym spolužiakom nezasmiali. Ale prišlo mi to pohoršujúce od pedagóga. Na konci roka ju vyhodili vzhľadom na to, že si nedokázala vytvoriť autoritu pred žiakmi a tak jej hodiny vyzerali ako opičiareň, nemohla ani vykázať opodstatnené známky, keďže učivo sme väčšinou nepreberali.

Ďalšia vec bola, keď nám slovenčinár ukazoval bakalárku a mal pripomienku "vy to síce aj tak potrebovať nebudete" 😀 Kukám, prosím? spýtala som sa ho či je bežné v spojitosti s pedagógiou demotivovať žiakov, samozrejme nemal čo povedať. Ale nikdy som s ním nemala zlý vzťah, práve naopak. Uvádzal ma ako príklad ostatným spolužiakom. Len bol trošku... svojský. 😀 Ale vedel naučiť, chcel naučiť a to som si na učiteľoch vždy vážila.

zojazoja
5. máj 2023

Nebol to bordel v Trenčíne? Bo si pamätám ako decko a pubertacka, ze u nás v TN bolo to Srdiecko😆

luckasvec
5. máj 2023

@zojazoja tiež si myslim ze ide o TN to mi prve napadlo

deti95060810
5. máj 2023

aj pred Žilinou je srdiečko...🙂

zojazoja
5. máj 2023

No tak Srdiečko malo asi po celom SR svoje prevádzky 🙃

lindous
5. máj 2023

Najlepšie vtipy sú tie povedané s vážnym výrazom, keď ten druhý nevie či to bolo myslené vážne alebo nie, ja by som to stále brala ako srandu 😂 mňa pohoršoval vyučujúci, ktorý bol večne pod vplyvom, na VŠ to bolo, veľa sa tam tutlalo, aj ďalšie na to nabaľujúce sa problémy, kým sa podarilo zatlačiť tak, že ho vyhodili...

luccija
5. máj 2023

@deti95060810 aj v Ba bolo srdiečko🙂)
Nepamätám si nejaké pikošky iba jednu ucitelku na strednej učila nás techniku bolo to len raz do týždňa už bola staršia a celé hodiny lustila krížovky dala nám opísať poznámky z knihy a ona lustila.

aaadkaaa
5. máj 2023

Asi 2 tyzdne po skonceni 9.rocnika mi na pokeci pisal vtedy uz byvaly ucitel a volal ma na kavu🤮

adri266
5. máj 2023

Na VS sme mali americkeho lektor, pana v rokoch, mohol mat aj 70 rokov. Casto sa stavalo, ze mal v razporku zaseknutu koselu a velmi casto pocas hodiny zadriemal a my sme ticho sedeli, len aby sme ho nezobudili 🙂

adri266
5. máj 2023

@aaadkaaa Fuj...toto by som nahlasila rodicom.

sandyan
5. máj 2023

@aaadkaaa hovado🤢 nenavidim takych muzov...mala si to povedat rodicok :(

aaadkaaa
5. máj 2023

@adri266
@sandyan ja som take veci s rodicmi neriesila nikdy... napisala som mu, ze je uchyl a viac som to neriesila...

aeruginosa
5. máj 2023

Na ZS som mala ucitela matematiky, ktory bol sice slabsi ucitel, ale inak velmi dobry clovek, mali sme ho radi. Ked sme boli deviataci, povedal jednej mojej spoluziacke, ze by ju, citujem, „oprel o stenu” a podobne narazky… doma zena a male babatko… Odvtedy som nanho zmenila nazor.

Potom taktiez na ZS, mali sme ucitelku, ktora nas vedela, s prepacenim, zd*bat za naozaj vsetko. Doteraz si pamatam, ako raz vysvetlovala ucivo, ja som ticho pocuvala a podlozila som si bradu rukou a ona po mne zacala na celu triedu vrieskat, ze ked ma to nezaujima, mozem odist. A podobne banality vedela riesit potom do konca hodiny, pricom od nervov trieskala vsetkym, co jej prislo pod ruky. Najhorsie bolo, ze ked sme si vyberali stredne skoly, tak velmi zhadzovala niektorych spoluziakov za to, ake skoly si vybrali. Vraj ci si myslia, ze ich tam zoberu a co si to oni vobec dovoluju dat si na take skoly prihlasky.. (pritom to neboli ziadne vyberovky..) Celu hodinu sa potom riesilo len toto, pricom opat od nervov trieskala tabulou, kriedou, knihami… Z opisu to mozno neznie tak hrozne, ale bolo to fakt neprijemne, doteraz si na to zivo spominam a myslim, ze niektori moji spoluziaci na jej ponizujuce prednasky k ich osobam nikdy nezabudnu.

marianarem
5. máj 2023

Ja mam taku prihodu, ktora ma zase az tak nepohorsila, ale bizarna mi prisla. Moj skolitel PhD. je inac super, ale samorast, na konvencie si nejako nepotrpi. Raz bolo dost teplo a mala som dohodnutu konzultaciu. Tak som prisla do jeho kancla a on tam bol iba v spodnom pradle, cize v trenkach a na tom mal rozopnuty biely plast 🙂 A takto zacal so mnou konzultovat akoby sa nechumelilo 🙂

veronykacs
5. máj 2023

na strednej učiteľ prišiel na hodinu neskôr a povedal - holubičky moje prepáčte, ze meškám, ale sral som asi 20 minút 😂

danielahamar
5. máj 2023

Na moju adresu povedala triedna na strednej, že či to myslia vážne, že ma zvolili na predsedkyňu triedy. Dôvod? Nemala som 1 znamky. 😬 A dokonca sa im to podarilo 4x za sebou🤣

miskaska
5. máj 2023

Lektor z Ameriky si prekrizil prsty (do tvaru kriza) a povedal nam, ze sme little devils 😀

mimikarol
6. máj 2023

Na strednej sme mali takého exzota starého mládenca, učil nás informatiku a keď sme mali voľnejšiu hodinu tak sme boli na pokeci a mne raz povedal či som taká zúfalá že si hľadám frajera na internete. 😅 Nakoniec som si aj tak muža našla na tom pokeci.
Na ZS dostala spolužiačka facku keď nevedela odpovedať pri tabuli.

deti95060810
6. máj 2023

ja som bola vždy terčom kde akých sprostých sex. narážok...
na zš učiteľ ukazoval poza môj chrbát že aká som cic*atá, ďalší ma pravidelne za prsia oblapkával...
na sš ma učiteľ neustále volal po pomôcky do kabinetu - tam sa mi kázal skrčiť, tam po rebríku liezť až kdesi pod plafón a on stál dole a blbo sa usmieval, niekedy si tam dovliekol aj kolegu a usmievali sa ako pripečený...
a takýchto trúľov som stretla v živote aj v práci ešte veľa.... neviem prečo priťahujem takýchto blbov...

modrykonik33
6. máj 2023

@deti95060810 ach, to mi je ľúto, hrozne sa to iba číta

Humus, ako sú tí chlapi nechutní, vzdelaní nevzdelani všetko na jedno kopyto

michellemary
6. máj 2023

Poznám chalana, ktorému učiteľ na ZŠ povedal, že nikdy v živote nič nedokáže. Dotyčný aktuálne pracuje v SAV. 🙂
A nám na gympli matikárka nadávala, že máme inteligenciu zdochnutých akváriových rybičiek.

mirro
6. máj 2023

Spolužiak sa išiel učiť za cukrára a učiteľka ho zhadzovala, vraj taký blb z matematiky že cukrár... Že teda by veľmi rada jedla tortu, ktorú on sám upečie.
Z chalana vyrástol mladý muž, upiekol tortu a milej pani učiteľke ju priniesol. Predstavil sa a pripomenul jej,prečo prišiel aj s tortou a ako ho ponižovala na ZŠ.
Učiteľka veľmi plakala a prosila ho o odpustenie. Odvtedy nikomu nič také nepovedala...

vreckovka2
6. máj 2023

Na ZS nam ucitelka hovorila, ze sa zbytocne hlasime na gymnazium. Na jedno nas nevezmu, lebo na to nemame, ani jej syna nevzali. A to druhe nezvladneme, lebo to zvladne len jej syn. Vsetkych nas vzali na to, kde jej syna nie a aj sme ho dokoncili 🙂.
Na gymnaziu nam ucitel s vaznou tvarou hovoril, Dievcata, ak stretnete pilota, tak si ho vezmite. 🙂.

maxalla
6. máj 2023

Mne raz jeden mlady telocvikar este na zakladke povedal, ze mam "palit do pi*e," ked som za nim sla s ospravedlnenkou. Tak ma to zaskocilo, ze som nevedela, ako na to reagovat, mohla som mat mozno 12. Potom sa na tom zacal rehotat, akoze vtip, idiot. Dalsi telocvikar bol zasa dost uchylny, vsetky dievcata, ked behali, pleskal po zadku. Obcas sme behali na uzkej chodbe, ked bola telocvicna obsadena a nedalo sa tomu vyhnut. Uz vtedy mi z toho bolo na vracanie, ale boli sme deti, nikto nepovedal nic. Dnes uz nepracuje, no zrejme kvoli dochodku.

mircalla
9. jún 2024

@cocolino234 To je brutus s tym otcom, fakt hrozne.
@vreckovka2 Tak jej treba
@maxalla Vyhodit

bianka33
9. jún 2024

Ach, keď čítam vaše príhody s takými uchylakmi, je mi riadne smutno 😧

jana_eyre_2
9. jún 2024

Áno, bohužiaľ mám.. už som to sem raz písala, ale tak je to v rámci témy.. mali sme slovencinara, bol mladý, , prišiel chvíľu po ukončení VS.. bol hrozne nepekný, ale vystupoval ako sebavedomý intelektuál, rád obletoval mlade slečny, robil si srandu, niekedy dvojzmyselnu, niekedy nie.. kupoval nám sladkosti v bufete, aj mne kúpil, urobil nám rozbor osobnosti z pisma.. zväčša sme si z neho uťahovali ako prave pubertacky a jemu sa to zrejme páčilo.. po ukončení strednej si ma vyhľadal na FB a písal mi pár veci, že má ženu a dieťa a také blbosti, odišiel späť na východ do inej skoly.. pred pár rokmi som našla v novinách že je odsúdený za sexuálne zneužívanie a znásilnenie 14, 15r žiačok, ktoré vydieral že ich nechá prepadnúť ak to niekomu povedia.. v Tom čase už mal dve deti.. normálne mi je na grcanie len čo si na to spomeniem, že takého chlapa som mala v blízkosti.. chudata dievčatá.. viem že to má byť vtipna téma, ale je toľko uchylakov na svete, že sa na Tom ani neviem smiať..