Pohodlné pracovné kreslo

doriss_po
18. júl 2017
Používateľ doriss_po je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od doriss_po.

Ahoj baby, našla som si na materskej malé privyrobenie, ide o prácu na počítači, preto si potrebujem kúpiť pohodlné pracovné kreslo z ktorého ma nebude bolieť chrbát pri dlhšom sedení!

gab_riella
18. júl 2017
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

Pri výbere nezabudni na opierku hlavy, bedrovú opierku a opierky na ruky - ja som na tieto veci zabudla, alebo skôr si ich neuvedomila. Ďalšia vec je materiál - mám kožené, síce vyzerá pekne, ale určite teraz po skúsenosti by som radšej uprednostnila látku, modernú sieťovinu..

doriss_po
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
clara474
19. júl 2017
Používateľ clara474 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od clara474.

Mozno by bolo idealne keby si najprv isla do nejakej predajne a vyskusala v akom type kresla sa ti sedi najlepsie. Hlavne neprist o chrbticu. Ak by si nieco obednavala online, mozno sa ti bude hodit nejaka zlava odtialto http://www.kuponyzdarma.sk/ je tam toho haba dej.