Ahojte, poradte mi prosim nejake pohodlne cierne lodicky, v praci ich budem mat 8h na nohach max do 50€
Budes ich nosit denne 8 hodin, chces aby boli pohodlne ale peniaze do toho dat nechces. Potom sa tazko radi. Drahsie topanky byvaju pohodlnejsie, kedze su z makksej koze, pripadne su lepsie tvarovane. Ja vydrzim cely den v lodickach napr Nine West, mavaju aj zlavy cize mozno by si sa okolo 50 dostala. Inak odporucam podpatok max 7-8 cm, je to este stale pekne, elegantne a da sa na tom celkom vydrzat. Ja mma jedny lodicky uz asi aj 8 rokov zo stradivarius, su cierne, maju 8cm a v tych viem pretancovat aj celu noc, su pohodlne ale tiez ich treba rozchodit. Inak sa odporuca zobrat aspon o pol cislo vacsie topanky, pripadne ich roztiahnut tak, ze budes chodit v ponozkach. Za mna radsej kupit jedny drahe, ktore vydrzia a budes ich nosit ako troje za 30 a v ziadnych nevydrzis viac ako dve hodiny
@kikuska63 do 50eur to asi nebudú pohodlné, ale ak zvolíš rozumnú výšku podpätku a priplatíš, určite pohodlné nájdeš. Zbytočne ti tu ale budeme my radiť, musia sadnúť na nohu tebe, každej vyhovuje iná značka.
@kikuska63 ja mam do prace jedny znacky Tamaris a jedny Marco Tozzi...oboje su ako papucky nemam v nich problem byt cely den...ale stali okolo 80e
Peter Kaiser, Hugo Boss, to sú lodičky, v ktorých dokážem celé hodiny stáť či chodiť. Aj pri vysokých opätkoch. Z lacnejších by to mohli byť Högl. Ale aj tie budú dosť nad 50 eur.
@petronellla87 ahoj, nedas prosim link na ne?
@gladys_07 nejde mi skopirovat link🙄 poslem screenshoty
@gladys_07 na zalande som ich nasla...aj zlacneli ako tak pozeram😆
https://www.bata.sk/zeny/kategorie/lodicky/bata...
S týmito som max spokojna 👌
@petronellla87 záleží akú obuv potrebuje. Ak elegantné lodičky, tak toto ani jedno nie je elegantná lodička.
asi skor volit oblu spicku ,teraz sa uz robia aj wide fit, hrubsi nizsi opatok a z pravej koze (povoli a prisposobi sa )
john garfield ma rozne typy opatkov, aj nizsie aj vyssie, skus pozriet a vyskusat, ked si odtial nejake kupim mne su velmi pohodlne, potom ale treba vybrat spravnu velkost a netlacit sa zbytocne v mensich lebo to ta bude tlacit 🙂
Ja som kupila kedysi Bioeco take vo vnutri ako papucky. Ale ja mam problem s nohami, mam nohu 34-35, takze mne je vacsina 35 velka, tieto mi sadli velkostne, aj boli pohodlne. Nie su spicate vpredu. Ani prilis vysoky opatok a bol ale hrubsi. No dalsia vec su krcove zily, takze ja v nich, napriek tomu, ze pohodlne su, trpim. Stali okolo 60 eur vtedy. A potom mi zrusili predajnu a dlho pred zrusenim prestali dostavat 35-ky, tak som lutovala, ze som si nekupila naraz rozne farby, kym mali.
Tieto mam v 2 farbach. Jedine v ktorych vydrzim. A vyzeraju super
https://www.bata.sk/zeny/kategorie/bata-626657-...
https://sk.ecco.com/sk-SK/product/5637145205/EC...
Tieto su pohodlnejsie ako baleriny, ale teda cena je vyssia. Na druhej strane fakt kvalita, kozene, to vydrzi.
Kvalitné elegantné lodičky vyrába Steve Madden a cenovo sa pohybujú okolo 100eur.
Bohužiaľ lodičky nikdy pohodlné nebudú. Čím vyšší opatok, tým viac sa zaťažuje prednonozie, trpia kolená, členok. Ak sa dá čo najnižší opatok vybrať, a vpredu aby boli širšie. Možno Rieker alebo geox...ale tam neviem či sa zmestis do 50 eur. Na topánkach by som nešetrila.