Podvody na ľudí so známymi značkami

11. jún 2023

Ahoj konkretne sa to tyka mojej babky. Dnes som bola u nej bola na lieceni spoznala tam jednu "kamaratku" ktora pracuje pre LR vzdelana zena profesorka. Pointa hustila do nej co je na co dobre ake je to vsetko super ako vsetko zaberie ale treba brat aspon tak a tak dlho. Babka mi ukazala fakturu objednala od nej produkty za 206 eur 😥 dnes jej ma volat a poradit jej co ma este kupit aby mi pomohla (liecim sa na tazku depresiu). Upresnim pytam sa babky odkial mala tolko penazi ? Tak ze este mala z dochodku. Dochodok ma malicky. Vysvetlila som jej ze beriem 6 druhov liekov od psychiatricky a ze tieto "vitaminy" za drahe peniaze mi nepomozu. Bola smutna ze ona by mi strasne chcela pomoct tak chce skusit vsetko aj ked je to drahe. Nakoniec som ju presvedcila ale vecer jej ma volat tato "kamaratka " a ja sa bojim aby ju zas nezlakala 😔

cyberk
11. jún 2023

smutne.. ludia nemaju chrbtovu kost... takto nahovarat starych ludi na kupu somarin

bloger
11. jún 2023

Babička ťa musí mať veľmi rada. Mrzí ma, že ju tá žena oklamala. Kúpila to lebo ti chcela pomôcť. Zlatá babička.

solange7
11. jún 2023

Ta zenska musi byt riadne vychcana svina. Nanutit starej zene na dochodku produkty za 200e je naozaj moralne bahno. Sa cudujem, ze LR a ine podobne pyramidove sracky u nas este funguju. Su to srackove produkty za predrazene ceny a koniec koncov na vrchu pyramidy je nejaka "mudra" hlava, ktora zisk zhodnocuje niekde na burze. A mravci mu prinasaju peniaze bohuzial aj takto.

solange7
11. jún 2023

Na LR som specialne alergicka. Evidujem jednu "influencerku", ktora nonstop promuje tieto predrazene produkty, najma nejaky sampon na rast vlasov a pritom ma sama na hlave dlhodobo 5 chlpov a celkovo vlasy aj plet v hroznom stave. Tak isto aj produkty udajne na ekzem. Nejake pofiderne aloe kremy v kvalite hociakych beznych kremov z dmky a idu sa tvarit, ze je to prevrat v dermatokozmetike.

unicornlady
11. jún 2023

Ja som musela googliť, čo to tá LR kozmetika je.

mamamasama
11. jún 2023

Babička je poklad. Je mi jej strašne ľúto. Ja by som však na tvojom mieste vyhľadala dotyčnú a opýtala sa jej, či vie koľko peňazí dostáva bežný slovenský dôchodca a pekne jej to vytmavila. Poprípade by som sa snažila nejakým spôsobom tie produkty vrátiť. Netuším ako to tam funguje, ale zistila by som.

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
11. jún 2023

Bohužiaľ títo ľudia veľmi dobre vedia vytipovať cieľovku. Je to totiž ich džob, ináč by nezarobili ani na slanú vodu... Vzala by som od babky produkty a po mesiaci užívania by som jej povedala, že sa mi depresie zhoršili a psychiatrička mi zakázala brať akékoľvek voľnopredajné "zázraky". Síce by to bolo klamstvo, ale snáď by už babka neobjednávala 🤷. Čo sa týka presvedčených alternatívcov, áno, priznávam, placebo efekt môže fungovať. Ale žiaľ len na tých, ktorí v tie "zázraky" veria. Mne paradoxne na moju diagnózu žiadny zázrak nepomohol, napriek tomu, že verím len lekárom, nemám problém zo seba robiť pokusného králika, žiaľ, vždy sa radšej vraciam k liekom, ktoré jediné zaberajú, aj keď je to fuj fuj chémia. PS: babka objednala lr kozmetiku môjmu synovi - atopik, veľmi sa čudovala, že žiaden efekt, tento rok sme zas dostali kolostrum, decká to raz ochutnali a odmietli to piť. Pil to manžel a bol rovnako chorý ako my všetci, takže asi tak k celému LR 😉.

mamamasama
11. jún 2023

@autorka do 30 dní ich môže dotyčná vrátiť. Skús sa s ňou o tom porozprávať.