Podvodník na slovenskej pošte

yuliia1912
4. feb 2022

Dobrý deň.
Podvodník na slovenské pošte.
Chcela by som Vás upozorniť na zneužívanie "Slovenska pošta" za účelom vylakania peniaze z platobnej karty. Za účelom prepravy tovaru využívajú akoby služby SP kuriéra, ktorý funguje tak, že objednávajúci zaplatí za tovar a kuriérska služba prevádza peniaze na účet.
Vystupoval pod menom Štefan Rybár, Dávid Kaman písal z +420 605 227 467
+421 919 491 200

kri_stin
4. feb 2022

Sú to hnusný podvodníci!!

leadan
4. feb 2022

O čo tu ide? Kto čo kupuje.. predáva?

martina1201
4. feb 2022

@yuliia1912 ja len nechápem ako niekto môže naletiet tomu že peniaze dostane na kartu. Však peniaze idú na účet a nie na kartu. A prečo by niekto mal mať zostatok na účte 100€ aby mohol dostať peniaze na tú kartu? Nelogické a už po vete peniaze pošlem na kartu by som ho vysmiala a ďalej v debate nepokračovala.

yuliia1912
autor
4. feb 2022

@leadan som predávala vec z bazos, a mala takého kupujúceho.
Buďte opatrný!!!

yuliia1912
autor
4. feb 2022

@martina1201 dobre že na stránke SP prečítala pro podvodníkov.
Rešila som napísať do skupiny

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamina0078
4. feb 2022

Ja uz ked prvu spravu taku vidim tak ani neodpovedam... vsak podla uz stylu vyjadrovania a prvej spravy je jasne, ze to je podvod...

kitycat
4. feb 2022

Je toho plny internet, ze cudzinci s google prekladacom oje-kradaju ludi. Ludi hlupych a naivnych. Divim sa, ze si zabila 3 bodiny dopisovanim si s niekym co ocividne nevie po Slovensky a pritom byva v Namestove ☺️

dadulamamula
5. feb 2022

Myslím si ze obaja sú rovnaký troolovia.. Ta slovenčina... Pri oboch je to rovnaké... Takže ani jeden ani druhý nie je dôveryhodný.

marcellka32
5. feb 2022

Že prosím urob to, je to problém?🤣

cacianka
5. feb 2022

Dobré ráno, až teraz si zistila čo beží po nete zo 2 roky ? Všade, bazoš, pošta, kuriéri

ibamy2
5. feb 2022

@dadulamamula podla mna sa v jednej osobe mylis - po precitani screenshotov si ja osobne myslim, ze pre autorku tejto temy iba nie je slovenčina jej rodnym jazykom. A ze prave preto sa takmer stala obetou podvodu.

dadulamamula
5. feb 2022

@ibamy2 no sak práve, ale treba si dávať pozor to je jasne

monikam16
5. feb 2022

Tu by som chcela upozornit všetky mamičky, ktoré predávajú niečo cez bazoš, aby na takéto správy nereagovali. Také isté problémy v poslených mesiacoch zaznamenala aj spoločnosť packeta-pôvodná zásielkovňa. Na Sk momentálne nefunguje žiadna kurierska spoločnosť, kde príde kuriér k Vám domov a tovar Vám zabalí a pokiaľ niekto chce číslo karty treba spozornieť.

meluela
5. feb 2022

Tiez mi tak pisali ako reakcia na inzerat na bazosi. Sprosti podvodnici.

petka_3
6. feb 2022

@yuliia1912 Ja len pre istotu. Ak sa niekomu stalo, že zadal kartu, tak ju treba pre istotu zablokovať v banke a vybaviť si novú.

luccija
6. feb 2022

@kitycat veď vidíš, že je asi rusky hovoriaca.
@yuliia1912 aj mne písal na inzerát z bazosu tiež z Námestova🙂skúšajú a skúšajú.