Podvodník na inzertných stránkach Bazoš, Bazár a možno aj tu

kubkova
14. okt 2014

Ahojte, chcem Vás len upozorniť na chalana z mesta Nové Zámky,ktorý ponúka na predaj / prenájom skákacie hrady,popri tom organizuje detské oslavy a robí podľa všetkého aj DJ.Jeho mail je (kým ho nezmení): majky-ky@email.cz no na internete si dáva rôzne mená a rôzne telefónne čísla,na ktoré sa samozrejme nedovoláte.Pošle Vám potvrdenie z banky s tým,že Vám poslal peniaze na účet a že tovar máte poslaťr čím skôr pretože to súrne potrebuje.A vy mu ho pošlete ale peniaze Vám neprídu,vyhovára sa na to,že v banke mali systémovu chybu a že Vám ich pošle poštovou poukážkou.Inak povedané naťahuje čas a popritom vašu vec,ktorú vlastne nezaplatil už ponúka na internete na predaj.Momentálne stiahol všetky svoje inzeráty pretože sme to s manželom začali riešiť a možno aj s políciou,ale určite sa ešte ukáže.Dávajte si pozor!

elinkatimko
4. nov 2014

dobrý deň

ja som tiež naletela podvodníkovi na bazar.sk pred týždňom, meno mal marco, mal tam veľa inzerátov ako telefón, fotoaparáty, kameru, klávesy, chodítko pre dieťa, autosedačku, stoličku na kŕmenie, ja som si objednala stoličku na kŕmenie, previedla som peniaze, takisto iba naťahoval čas, pri každom inzeráte mal iné bydlisko

potom mi prestal odpovedať, stiahol všetky svoje inzeráty
na bazar.sk som písala, aby mi dali vedieť ak majú podnety aj od iných oklamaných, ale neozvývajú sa

chcem Vás potom poprosiť, aby ste mi dali vedieť aký postup ste zvolili Vy, aby som vedela ako postupovať

ďakujem, Ivana

erika161
4. nov 2014
Používateľ erika161 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od erika161.

niektori ludia nemaju chrbtovu kost ☹ 😠

joja55
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pravnyporadca
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
joja55
20. sep 2018

@elinkatimko ja som sla na policiu a nahlasila to. Oni to presetria a ak je vas viac (co daju hlasenie) bude to postupovat bud na trestny cin alebo ostane to ako priestupok. Moj pripad sa riesil priestupkom. Mal prikaz vratit peniaze. Dodnes sa tak nestalo...ale potesilo ma aspon to, ze ten hajzlik musel zaplatit nedostavenie sa na okresny urad 3x a plus poplatky kedze bol uznany vinnym. Takze mojich 40€ sa mu predrazilo na cca 250€. Ak im to nezaplatil budu to riesit sudnou cestou. Tak aspon nieco