Podvodníčka z Trenčína

licona
8. sep 2021

Dobry den, hladam vsetkych, ktori naleteli tejto osobe a poslali za neexistujuci tovar peniaze. Piseme hromadne trestne oznamenie. Prosim napiste tie, ktore ste v pripade potreby ochotne na policii dolozit aj komunikaciu s nou a vypis z uctu s platbou na jej cislo uctu. Vdaka.

miankass
8. sep 2021

@licona Ak môžeš varovať pred touto podvodnickou aj na sociálnej sieti prosím varuj ľudi na Fb Skupina: Podvodníci

Ďakujem za nás všetkých

sisa_s
8. sep 2021

A aka podvodnicka? (Ci len mne nenacitalo foto?)

licona
autor
8. sep 2021

Kedze mi zmazali meno v nadpise, tak aspon prve hadam nebude v rozpore s pravidlami - ide o Kristinu. Neviem, aky mala nick na mk, ale urcite aj tu kradla v nejakej skupine s detskymi vecami, pisali mi o tom na fb. Tak sa prosim ozvite. Mala taky postup, ze poslala vraj obycajne, nic neprislo, vraj to riesi s postou, pyta cislo uctu na vratenie, samozrejme nic naspat neposle.

licona
autor
8. sep 2021

@miankass Ano, tam som to pisala

licona
autor
8. sep 2021

@sisa_s Zmazali mi meno z nadpisu. Ide o Kristinu B. z Trencina, viac asi nemozem, nech mi to nezablokuju.

brumbrumbrum
8. sep 2021

@licona to je takto ťažko... Kristína B. z Trenčína.
Na fb, dobre poradila pani v komentári - je tam skupina Nepreberači-Podvodnici, ma okolo 20tisic členov.
Možno sa Vás nájde viac a môžte podať hromadné TO

licona
autor
8. sep 2021

@brumbrumbrum Tam som už písala, poradili mi, že mám skúsiť aj na MK, že tu okradala tiež.

licona
autor
10. sep 2021

Pani bola riešená aj v reflexe, apríl 2018. Tam je aj jej meno. Ak poznáte niekoho, kto bol cez MK podvedeny, napíšte prosím sem, možno to bola rovnaká osoba. Vďaka

1katus1
10. sep 2021

@licona daj aspoň číslo.uctu kde si poslala peniaze podľa toho by si vedeli ostatné dohľadať

marienocka173
27. mar 2022

@miankass no, v skupine Podvodníci sú žiaľ aj dotyční podvodníci, to je ten problém :(. Momentálne som takto jedného objavila, ktorý sledoval podvod, do ktorého zatiahol vlastnú sestru. Sledoval tam reakcie a keď sa spomenula Polícia a trestné oznámenie, okamžite pomazal príspevky v diskusii. Takže tam pomoc nie vždy sa dá hľadať, lebo to môže byť kontraproduktívne...