Pozdravujem žienky, obraciam sa na vás s prosbou o radu a hlavne vás chcem varovať. Bola som oklamaná a podvodníčka v tom na MK pokračuje ďalej. Nemôžem ju označiť, pretože adminky mi príspevok opäť vymažú. Dohodli sme obchod cez IP, ešte 7.6. som jej ( naivne ) poslala 100,20 €. Ona doteraz mi neposlala ani tovar, ani napriek prísľubu mi nevrátila peniaze a veselo obchoduje ďalej. Dávajte si prosím pozor a radšej sa poučte na mojej chybe ako na vlastných.
Možno ju niekto spozná a v nej sa pohne svedomie. Alebo sa niekto poškodený ešte nájde .... Alebo niekoho uchránim pred podvodom.
Ako vidím, ja ako poškodená ochranu nemám, zato podvodníčka áno.
to co je za hlupost ze sa nesmie zverejnit jej nick? tak potom nech zatrhnu aj recenzie v bazari🙈 Daj prispevok na stenu...Podaj TO na policii
@miskakyska napísala v inom príspevku ale zmazali jej ho. V texte predsa píše ze nemôže menovať lebo jej to opäť vymazu
@janka_23 bežne sa tu označuje a nikto nikomu nič nemaže
@miskakyska skúsim ide o danka1809
@miskakyska ja som ten pôvodný príspevok videla a videla som aj to, že hej to zmazali. Aj keď nechápem prečo chránia tu, ktorá oklamala niekoho o peniaze
@maca1984 ano, bohuzial nesmies takto oznacit nick. Ja som daaavnejsie zato dostala upozornenie, ze ak neprestanem, tak ma vyhodia. Jedna ma tu urazala, na ip nereagovala, tak som dala status s jej nickom, aby dala pomoj a stopku som ja dostala 🤷♀️
@petulda333 😯 cudne
@petulda333 paneboze, to je dobra volovina
od niekoho , kto má jedno hodnotenie si spravila nákup za 100 € ? ☹
@andrea163 Na políciu to chod riešiť.
A okrem toho je skupina podvodníčky na FB. Tam môžeš dať aj jej meno, telefón a všetky údaje ktoré máš.
Ahojte,
pokiaľ došlo k poškodeniu alebo podvodu v rámci obchodu, ktorý neprebehol priamo cez bazár, ale prebehol cez IP, je potrebné kontaktovať adminov cez: https://www.modrykonik.sk/faq/komunikovali-sme-internou-postou-emailom-telefonicky-obchod-neprebehol-v-poriadku/ aby mohli ochrániť ďalšie kupujúce a následne je potrebné predávajúcu nahlásiť na príslušnom PZ.
Vo fóre problém nevyriešite.
Ďakujeme za pochopenie.
Modrý koník team
chceš nás varovať,ale pred kym nenapíšeš ... 😀