Podvodníci z elektrárni

moncacko123
25. feb 2013

ahojte potrebujem pomoc.. su tu viacery taky ludiaa ktory este minuly rok podpisali zmluvu s energetikou bratislavaa ??.. čo bolo aj v spravach čo tu tí podvodnici a lakaju ludi aby prešli k nim že to je ta ista firma len ma ine sidlo .. a teraz platime nejakym podvodnikom.. a na ich čislo sa neda dovolať??? viete niekto čo robiťť??

zuzana2000
25. feb 2013

takýchto firiem je viacero....ale po väčšiene sa zmluvy uzatvárajú na rok, 18 mesiacov alebo neurčito....to by bol ten najlepší prípad, pretože pri zmene zmluvy ti tú zmenu vybaví tá ďalšia firma. Napr. my sme boli rok vo firme ZSE eon ekotec a tí majú tiež sídlo v Bratislave....a teraz sme po roku prešli do SPP. Takže sa pozri na zmluvu na aké obdobie ste to podpísali a či je tam nejaká zmluvná pokuta.

moncacko123
autor
25. feb 2013

@zuzana2000 je to 5 rokov.. podpisane. .ale to bolo aj v spravach teraz .. cela dedina tu nanich prešla vydavali sa za pracovnikov stredoslovenskej energetiky ale neboli to oni ... a mi pravidlene každy mesiac platime .. a bohvie kam idu tie peniaze

zuzana2000
25. feb 2013

@moncacko123 a bolo to uzatvorené na dobu určitú či neurčitú....?? toto je dôležité....aby ste mohli od nich odísť a uzavtoriť novú zmluvu u niekoho iného a teda či sa dá odstúpiť bez zmluvnej pokuty.

moncacko123
autor
25. feb 2013

neviem.. musím sa popítať .. ale aj keby sme chceli odstupiť museli by nam poslať späť papiere.. a adresa sa neda zastihnuť ani poštou ani na čisle

totka12
7. sep 2014

Firma energetika bratislava neexistuje.
Musíte najprv správne napísať názov dodávateľa o ktorom píšete.