Podvodníci Urban Trend

lia2022
31. júl 2022

Ahojte, taká som nahnevaná. V apríli 2022 som si z internetového obchodu Urban Trend objednala a aj podstivo zaplatila v hodnote 10eur detské fleecové capačky. Akože kašľať na to, 10eur ma z biedy nevytiahne ale strašne ma štve, že po prijatí platby sa viac neozvali a tovar mi žiadny neprišiel. Moja chyba, že som si skôr neprečítala recenzie na ten obchod..ale aj tak..keď si niečo podstivo zaplatím, malo by mi to byť doručené. Neviem ako môžu spávať. Už som im aj 2x písala e-mail že mi je z nich zle ako okrádajú a klamú ľudí, že raz im to neprejde a niekto im dobre klepne po prstoch za toto čo robia. Máte podobnú skúsenosť🥵?

sarkan333
31. júl 2022

Ja som od nich objednavala pred vianocami. Tiez mi nic nechodilo. Ja som ich bombardovala mailami, mne vzdy odpisali, ze az po 60 dnoch riesia nedodanie tovaru. Oni objednavaju cez Alie expres. Ja som im pisala aj cez msng. Mne nakoniec peniaze vratili.
Tebe vobec neodpisuju?

lia2022
autor
31. júl 2022

@sarkan333 Nie, vôbec žiadna odpoveď z ich strany. Kašlem už na nich, chvála Bohu to bolo len 10eur a nie viac a tie papučky by mi boli už na nič lebo už to je takmer 4 mesiace a boli by synovi už malé. Len ma strašne nahneval ten princíp že zaplatím a nič mi nepríde a ešte k tomu ani žiadna snaha o vysvetlenie ani žiadna odozva. Mne sa už predpokladám nič nevráti ale chcela som nech sa prostredníctvom tejto témy o tom dozvie čo najviac žien a neobjednávali z tadiaľ lebo sú to Bohu žiaľ klamári a takto už kto vie kolkych ľudí ošklbali

liz_lemon
31. júl 2022

poctivo

brembo
31. júl 2022

@lia2022 SOI

cacianka
3. aug 2022

@liz_lemon sklbe to oči 😉

macekovam
26. feb 2023

@lia2022 ahoj a tebe vystavili aj fakturu? ci nie.. lebo znamej vystavili .. a teraz sa boji ci jej tovar pride..

lia2022
autor
26. feb 2023

@macekovam ja som ich bombardovala emailom a potom mi na veľa vrátili peniaze ale katastrofa. Nikdy viac už z tade nič neobjednám. To už by som klamala ci vystavili faktúru alebo nie lebo si to už nepamätám , ale viem že tovar som nevidela🤣 .

ivkajas
9. okt 2023

moja skusenost tiez zla.. objednala som si bolerko, prislo po niekolkych mesiacoch.. ale cele zle - total nekvalitne oproti fotke.. na reklamaciu sice reagovali, ale neuznali.. odkedy som pisala dalsi mail, ze nesuhlasim, mam pocit, ze hraju mrtveho chrobaka... ja uz si odtial objednavat nebudem..

certulienka
15. okt 2023

Mám podobnú skúsenosť, plavky kontrolujúce bruško za 30 € objednané v júli 2023, dnes je 15. októra 2023 a nič. Ja som najprv žiadala o dodanie tovaru, tak že až podľa podľa obchodných podmienok 360 dní, potom som žiadala zrušiť objednávku, tak že oni idú podľa obchodmých podmienok, potom som sa vyhrážala že to dám na políciu a štátnu obchodnú inšpekciu, tak odpoveď tiež že podľa ich obchodných podmienok. Zúfalosť. V tej zúfalosti som ich nazvala nedôveryyhodní a klamári ...

jana987654
10. nov 2023

Pripajam a moju zlu skusenost s urbantrend.sk. Dnes som od nich dostala odpoved preco po mesaci od zaplatenia som stale objednany tovar nedostala - " Vaša objednávka bola už odoslaná z nášho skladu v zahraničí a v túto chvíľu je na ceste k Vám. Maximálna doba doručenia je 360 pracovných dní. Tovar je väčšinou skladom v Ázii a doba doručenia je preto o niečo dlhšia."

kokosovalubomira
2. jan 2024

UrbanTrend.sk neodporúčam sú to podvodníci, objednala som tovar za 40 eur, pri objednávke mi neprišiel doklad o zaplatení po 60 dňoch som sa začala vyzvedať kde je tovar, keď majú dodanie do 60 dní, tak mi odpovedali, že dodanie môže podla neviem akého zákona byť do 365 dní, tak sa z nimi naťahujem už pol roka, aby mi vrátili peniaze, pričom objednávku zrušili, lebo balík sa stratil, neviete s nimi komunikovať, neviete sledovať balík, odpovedá vám na telefóne iba robot, nie sú zapísaní v obchodnom registri, sídlo majú na Seychelách, proste zlodeji. Píšem im každý deň, odpoveď je, že preveruje to ekonomické oddelenie, neviem či sa dá toto nahlásiť na políciu, UrbanTrend sú zlodeji, koľko ľudí okradnú v momente keď si niečo objednáte ste bez peňazí a bez tovaru a toto sa deje v našom štáte a nikto to nevidí!!!

gaska
16. jan 2024

Ak ste tovar alebo svoje peniaze nedostali, policia odporuca podat podnet, s prilozenim potvrdenia o platbe a mailovou komunikaciou s nimi. Cim viac podnetov, snad tym skor sa bude nieco diat. SOI na to nema dosah, lebo obchodnik ma sidlo mimo SR.

martineckaagmailcom
21. jan 2024

@sarkan333 ahoj, na aký profil si im prosím písala na msng? A kolko dní bolo cca od objednania ked ti vratili peniaze? Ďakujem

martineckaagmailcom
21. jan 2024

@lia2022 ahoj, kolko dní bolo cca od objednania ked ti vratili peniaze? Ďakujem

evicamihokova
29. jan 2024

Ja už ani neviem, či k tomu treba ešte niečo písať, u mňa je to rovnaké. Presne navlas rovnaká odpoveď ako napísala jana987654. Nepomáhajú maily ani vyhrážky. Bohužiaľ, ja som za tovar zaplatila oveľa viac.

hogofogo88
13. feb 2024

Ja som takto tiež objednala niečo za 76 EUR a rovnaká odpoveď, čakám na info z právnej poradne a uvidím. Taktiež to potom skúsim cez banku aj s emailom a uvidíme, oni dúfam môžu toto označiť ako podvodnú transakciu a vrátiť mne peniaze a nech si to riešia s nimi.

martineckaagmailcom
14. feb 2024

@hogofogo88 napíš potom prosím, čo odpovedia z tej právnej poradne. Ďakujem

gaska
14. feb 2024

Ja som sa tiez obratila na banku. Kedze som vsak neplatila kreditkou, iba apelovali na obchodnika aby vratil peniaze, avsak bezuspesne

matwo
21. feb 2024

Zdravím, 21.3.2023 som si na urbantrend tiež objednal a zaplatil tovar, do dnes nemám nič, € očividne nemajú záujem vrátiť. Prosím, čo mám robiť?! Ďakujem

gaska
21. feb 2024

Ak nas je viac, mozeme sa obratit na policiu. Mna zatial od toho banka odhovorila, lebo suma mojej skody bola menej ako 100eur. Podnetom sa im oplati realne zaoberat, az ked vyska skody presiahne hranicu pre trestny cin.

megi1985
14. mar 2024

Aj ja som.objednala pred mesiacom ani tovar ani peniaze a odpísali mi ze keď tovar nepride do 365 dni potom to budu riešiť a napísané mali ze tovar odoslanie do 24h a doručenie do 48 h ze tovar skladom

sismaruska
2. apr 2024

Dobrý deň, aj ja som u nich nakúpila ešte v auguste 2023, tovar mi neprišiel, opakovane rovnaká odpoveď, že je na ceste. Tak som sa rozhodla to riešiť cez banku, vypísala som nejaký formulár o spornej transakcii a pár týždňov na to, sa mi zázračne ozvali, že môj balík sa stratil a peniaze vrátili (67e).

gaska
2. apr 2024

@sismaruska to mate stastie, a ozvala sa vam banka alebo obchodnik? Ja som tiez v banke poziadala o vratenie platby, avsak bezuspesne. Obchodnik nic nevratil a nadalej odpisuje to co obvykle, ze tovar je na ceste. Uz od oktobra 2023.

sismaruska
2. apr 2024

@gaska ozvali sa mi z Urbantrendu, ale bolo to asi týždeň po tom, čo mi písali z banky, že moja sťažnosť je v riešení. Predtým stále len odpoveď, že zásielka je na ceste a zrazu prišlo, že sa stratila a peniaze mi vrátia. Tak predpokladám, že to s tým súviselo, neviem. Každopádne som si nemyslela, že tie peniaze ešte uvidím, ale skúsila som a dopadlo to dobre, preto píšem, že možno to niekomu pomôže.

martineckaagmailcom
3. apr 2024

@sismaruska a akú máte prosím banku?

sismaruska
3. apr 2024
svinna
13. apr 2024

@lia2022 zdravím,,pozerám aj ja až teraz recenzie..a v septembri mi.rok som objednala náramok..dodnes mi píšu ,že 360dní..myslím,že sa ničoho nedočkám..ale toto asi robia často,,zišlo by sa oboznámiť verejnosť.Daniela

matwo
20. apr 2024

Zdravím, po vyše roku, od 21.3.23, čo som si objednal a zaplatil tovar, po nekonečnom mailovaní, prosbách, snahe, sťažovaní sa, prosbách o radu kde sa dalo, čo mi neprichádzal tovar, a peniaze nechceli vrátiť, mi tento týždeň poslali na účet späť platbu! 😮 Neviem, čo pomohlo, možno sa netreba dať, bombardovať ich mailami, verejne zdieľať - varovať ľudí (posťažoval som sa aj na "Heuréke"), a najmä už si u nich NIČ NEOBJEDNAŤ! 🤷‍♂️😉👍

svinna
20. apr 2024

super,,!!!

gaska
20. apr 2024

@matwo super, dakujeme za aspon trochu dobre spravy 👍