Podvodníci cez firmu packet.sk

zuzanna33
25. apr 2022

Milé mamičky, dámy žienky🙂 Máte aj vy zlú skúsenosť? Ak chcete niečo predať a záujemca vám ponúka len predaj cez službu Packet.sk kde musíte zadať vaše osobné údaje z platobnej karty a dokonca zostatok €na vašom účte....!

janai1
25. apr 2022

Na bazoši to fičí už pekne dlho... Používajú skomoleniny snáď všetkých známejších doručovacích firiem

wade
25. apr 2022

nemam zlu skusenost, lebo nezadavam udaje o platobnej karte na nezname stranky 🙂

nyusika
25. apr 2022

@zuzanna33 vies mi napsat jediny dovod, preco by si niekomu mala poskytnut udaje o tvojej platobnej karte a zostatku, ked ten clovek chce od teba nieco KUPIT ??
predpokladam, ze nie, tak akukolvek takuto poziadavku ignoruj.

dilino
25. apr 2022

V žiadnom prípade nezadavaj žiadne údaje ani čislo platobnej karty aby ti nevybielili účet.Ziadnu známu zasielkovňu nezaujimaju žiadne čisla karty ani koľko máš na účte.Nič nezadavaj aby si neprišla o uspory.Teraz mi prišla v piatok kniha cez packetu jedine čo o mňe pýtali je tč a poslala mi kod kde sa ku knihe dostanem.Mala som si stiahnuť aplikáciu do mobilu a kod mi zadali pomocou tč a kniha mi prišla do takej schránky.A nikdy osobne nepýtali žiadne údaje o účtoch.

zuzanna33
autor
25. apr 2022

@nyusika ďakujem za odpoveď chcem týmto varovať všetky baby na osobu ktorá sa hneď cez WhatsApp
ozvala a chcela tieto údaje preposlal link na firmu Packet atď. Je to hnus !

simca06022011
25. apr 2022

packet.sk ani neexistuje
Ale teda k teme, tento podvod cez akekolvek spolocnosti, funguje uz davno.. treba ratat s tym ak nieo clovek predava nejak automaticky zacnu chodit spravy od takychto exotov, s poslem kuriera, iba poistne treba zaplatit... atd atd. A nie je to len jedna osoba, je to priam gang. Strasne vela ich je, kopa fakeovych uctov, casto ani po slovensky riadne to nevie.
Funguje vraj veticka: mam cestu okolo vas, zajtra/dnes, doveziem vam to osobne :DDDD
Mazat/blokovat. Ak aj niekto posle kuriera (ja napr. som na vacsie veci, ked postovne vyslo "vela" som si poslala, lebo firemneho mam lacnejsieho), tak najsror posle peniaze a pyta si tak max adresu a cislo a da vediet kedy kurier pride, nic viac nic menej..

zuzanna33
autor
25. apr 2022

@zuzanna33 Topky.sk článok z 7.1. informoval presne o tom na čo som upozorňovala ! Otrasné naozaj Názov Podvodníci z firmy Packet. Ak by si niekto chcel prečítať

simca06022011
25. apr 2022

@zuzanna33 aj DHL tak najdes a ine kurierske firmy a len podotykam, nie su to podvodnici z firmy PACKETA (ani dhl ani inych). Su to podvodnici skryvajuci sa za tymito firmami.