Podvodníci

kamtocumis
25. jún 2023

Pozor na email helenpi.ngree@gmail.com vystupuje pod menom Katarína Gregorová ...tvrdí že si chce od vás niečo kúpiť cez Packetu ale chce prihlasovacie údaje na bankový účet.

kathybelka
10. júl 2023

@kamtocumis potvrzujem, "působí" aj na bazoš.sk

beata2012
22. okt 2023

Ano, aj mne sa o to pokusali pod rovnakym menom ale inym mailom.

aliena89
11. nov 2023

Aj mne sa niekto taky ozval .... pod iným emailom
jeremymysinger@gmail.com
Takže je to podvod? No suoer....to sa fakt neoplatí už nikomu veriť. Ďakujem inak za tieto info 🙂

annabednarova
19. dec 2023

tot570380@gmail.com. Z tohto emailu som dostala odpoveď na inzerát na Bazoši aj ja, meno Katarína Gregorová. Takisto chce kúpiť mrazničku, platba vopred, preprava cez Paketu....Také pekné Vianoce jej veru nedoprajem...😕

pitik
21. dec 2023

Akurát dnes synovi odpísal(a) z tohto mailu, predáva playstation cez bazos a tak isto, chce poslať cez paketu a zaplatí vopred. Takže vďaka za vaše upozornenia.

zuzu1983
4. jan 2024

Potvrdzujem. Dnes sa mi tiež ozvala pod emailom: jasminekerr352@gmail.com

kamkam
19. jan 2024

Mne tiez pisala z mailu j.a.smi.nekerr352@gmail.com ako Katarina Gregorova a chce kupovat cez Packetu, pise na inzeraty na bazosi, ze zaplati vopred... jej spravy posobia ako pisane cez prekladac, hned som si aj Packetu otvorila, lebo sa mi nezda, ze by taku sluzbu poskytovali a samotna Packeta upozornuje na podvody co su robene v jej mene

smudloaa
30. jan 2024

Ja dnes rovnako z emailu Katarína Gregorová <techpunkketo1975@gmail.com vyzera ze používa iPhone generovanie emailov.

borakk
30. nov 2024

Už používa aj dalsi email Katarína Gregorová <hellbirdwest965@gmail.com>

masinka
30. nov 2024

Bez ohladu na to ci vam pise Katarina Gregorova, Janko Hrasko alebo Jozko Mrkvicka, ci je to na inzerat z Bazosa alebo bazaru ktoreho meno sa tu nevyslovuje alebo hocijakej inej platformy, ci chce poslat cez Packetu, Dhl alebo postovym holubom, akonahle ak od vas PYTA UDAJE Z vasej KARTY, tak je to PODVOD.

milan97901
3. dec 2024

Musím potvrdiť,že ide o "okukaný" pokus o podvod,nový je akurát mejl t.w.itt.y8.39@gmail.com .

borakk
3. dec 2024

@milan97901 Dostať ju tak do rúk už by to nerozchodila

jajah71
4. dec 2024

Ja som minulý rok prišla takýmto spôsobom o 2000e. Na bazoši som predávala televízor. Kým som sa spamätala,že ide o podvod bolo neskoro. Dala som si aj zablokovať účet, no oni už zadali príkaz cez moje údaje,takže sa nedalo nič robiť. To som mala odložené peniaze rodičom na pomník,tak si viete predstaviť ako ma to dostalo. Sú to špiny bezchrakterné. Len dúfam,že sa im to raz vráti a dvojnásobne..aspoň!!!

timejicka
8. dec 2024

@jajah71 aj nás teraz chcela táto krava alebo mafia okradnúť. Naleteli by sme .Dcéra našťastie nepotvrdila platbu prišla by o 300 e .

borakk
8. dec 2024

@timejicka keby ze ju môžme najst to by bola parada a zverejnit jej pravu identitu.Pekný den prajem.

timejicka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
frflos_nespokojny
10. dec 2024

ma kazdu svinu sa voda vari, akurat niekomu par krat vyvrie!

refly
10. dec 2024

@borakk Tieto podvody asi ani nie sú jednotlivec alebo lokálne. Tie správy sú kostrbaté, očividne prekladané prekladačom. Známa sa nechala obabrať a platba išla do Ruska.
Žiadna Katarína Gregorová neexistuje. Teda... môže existovať nejaká úbohá žena pod tým menom, ale podvodník používa náhodné meno.

frflos_nespokojny
10. dec 2024

takmer vzdy idu peniaze za hranice do zvazovych republik.
je to vynikajuci zarobok v tretej kajine a to bez mozolov