Milè mamičky, nedá mi nenapísať, aby som Vás upozornila a snáď vám ušetrila peniaze. Rada nakupujem tu na bazáre z ekologického aj ekonomického dôvodu, no pred rokom som mala nepríjemnú skúsenosť, kedy som ja, ako aj viaceré mamičky poslala peniaze "do vzduchoprázdna" nejakej podvodníčke, keď som chcela kúpiť Albi sadu kníh s elektronickým perom. Teraz som si tu všimla tiež nejaký zvláštny inzerát s podobnou ponukou, nebudem konkretizovať, lebo nemám istotu. Len upozorňujem, aby ste si pri nákupe dobre overili predávajúcu, keď ponuka vyzerá veľmi lákavo a nemá ani žiadne hodnotenia od iných kupujúcich. Prajem príjemné a bezpečné nakupovanie!
@milirichi upozorni na to adminov, oni vedia preverit aspon IP adresu ci je to stale ta ista. Vlani som tiez pisala jednej babe ze kupim od nej tovar, mala ze je z Bratislavy, tak som mala zaujem o osobny odber, odignorovala ma a po parr dnoch jej potom vyskocilo 5 negativnych hodnoteni od bab co jej poslali peniazky a oklamala ich. Pred par tyzdnami zrazu ta ista ponuka, ale pod inym menom, tak som ju nahlasila a zmazali ju, snad skor ako stihla zase niekoho okradnut.
@milirichi Ahoj, v diskuzi ve Foru se problém s takovou uživatelkou nevyřeší, díky že si všímáš dění na stránce. Prosím, nahlas ji prostřednitvím linku Opýtaj sa nás, díky za pomoc! https://www.modrykonik.sk/faq/faq/#h-chcem-nahlasit-nevhodny-prispevok-alebo-spravanie
@milirichi aj na fb chodí inzerát že knihy Albi za 5€ a pero za 15€. Nedá sa ani komentovať. Tipujem, že to bude podvod. Za takú cenu to nikto nepredáva zachovalé.
Táto úraduje už dlho. Sťahuje fotky z bazosa a dáva na FB s veľmi dobrou cenou