Podviedol by ženu chlap, ktorý má všetko?

27. jan 2020

Podviedol by podla Vás niekedy chlap , ktorý má doma všetko čo potrebuje(tak to tvrdí on) , je citlivý a sám si v minulosti prešiel bolesťou z nevery, dotoho je este najviac milujuci, rozmaznavajuci a zniesol by mi aj modré zneba, ibaže ja mam nejaku psychickú poruchu o ktorej som tu písala už davnejšie, ktora ma nici a neviem sa jej zbavit dotoho som paranoidná atd, je to nasledok mojej minulosti nie velmi peknej...a momentalne vymenil zamestnanie ,pracuje v noci so všelijakymi krasnymi ženami (robi managera v diskotekovom luxusnom klube) a ja si tu tak sedim kvasim na gauči,
tehotny gulaty vorvaň... a myslim zase na to najhorsie..
Nechcem pocut ze som.chora a mam sa dat liecit, to viem aj bez vas ... len nejak neviem uverit ze existuje chlap ktory svoju zenu nepodvadza...

limetka69
27. jan 2020

existuje, neries to, a koktail hormonov v tebe, to nie si ty, tak premysla vela tehotnych vorvanov gulatych 🙂

jantato
27. jan 2020

existuje, určite maš jedneho doma, ja som s mojim 19 rokov a stale sa lubime a verim mu, nad takou vecou že by ma podviedol ani nepremyšlam. Buď rada,že maš takého super chlapa. ❤

arianna25
27. jan 2020

Tazko povedat jednoznacne lebo to sa podla mna neda predpokladat. Priatel/manzel moze prekvapit, ci uz v dombrom - ake ma hodnoty a priority alebo opacne- co sa to z neho vykluje. Zazila som aj jedno aj druhe. Pre mna plynie ponaucenie, ze pravda vzdy vyplave na povrch takze je zbytocne si zatazovat hlavicku. Signaly pridu a "kopnu"do podvedomia a rozsvieti sa kontrolka keby nieco.

autor
27. jan 2020

@arianna25 no len zial ta kontrolka mi svieti furt a stale je to falosny poplach😂

@limetka69 ma to štve že to neviem nijak ovplyvniť ...Citim sa jak uplna harpia..sekera... stale ho len buzerujem a šikanujem a on chudak ani nic nemusi robit mozno a ja tretiu svetovu robim ze sa cudujem niekedy ze vobec dojde domov z tej roboty ale chudak sak musi lebo to by bol uz koniec sveta.. teraz pisem jak mi je ho luto ze mu robim zle a sledujem a zamyšlam sa nad sebou ze to neni dobre ale vecer ked bude meškať hodinu tak cely byt bude zas hore nohami.. proste mi cvakne a nezastavi ma ani pan boh

limetka69
27. jan 2020

no tak takymto stylom ho odplasis, na 100%, nebude sa rad vracat domov k stihacke, moja rada: spravaj sa k druhym tak ako chces aby sa spravali k tebe, 🙂 a to je prosim pekne, rada nad zlato, svata pravda... predstav si vas opacne, ze dojdes domov a tam ziarlivec sialeny bez toho aby mal dovod,...nepatri ti, je s tebou, lebo chce byt, treba si to uvedomit, tiez som ziarlila, je to choroba, treba vedome zmenit myslenie

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sonnenshein
27. jan 2020

Jasne ze taki existuju. Nie pre kazdeho cloveka/chlapa je uspech pretiahnut co najviac zien, su aj taki, co tuzia po svojej zene, a svojej rodine.

marca12
27. jan 2020

Kazdopadne takymito recami ho len popostrkujes do postele inej. Nikdy si nemozeme byt iste,ale dovera musi byt. Co sa ma stat stane a ked sa aj stane,tak co? Na chlapovi si zivot nezakladaj. Co najhorsie sa mi moze stat? Ostanem sama,prerevem par dni,noci a zivot ide dalej,musime zit .
Toto nesmies robit,ved takymto spravanim ho posielas k inej. Musis sa vediet ovladat,preboha budes mat dieta a to este uvidis,ake bides mat nervy,ked ta neposluchne na prvu ani na druhu,tretiu. Pracuj na sebe,zamestnaj si mysel. Zacni hackovat,citat,len nesleduj hodinky

autor
27. jan 2020

@taskataska no tak tomuto komentaru som absolutne nepochopila, este naschval som napisala ze diskotekovy klub aby si to nahodou nejaky mudry clovek nepomylil s bordelom a urcite by som teda zeny z bordelu nenazyvala krasnymi zenami a uz vobec by som nebola vo vztahu s niekym kto v takom prostredi pracuje takze si dost mimo. Ale sak budis, aj to je nazor ;)

@limetka69 hej no to presne mi vravi aj moja mama ze si to mam dat vzdy opačne ze ako mne by sa pacilo kebyze mi toto niekto robi.. len uz po vsetkych tych vztahoch kde som skoncila podvedena (zaco on samozrejme nemoze co.si uvedomujem..) mi staci na takuto scenu ked si berie telefon do sprchy so sebou, ja by som mu donho nesla, ale tak tymto mi dava najavo ze asi nieco skryva.. a neviem on primne riadne opeknel ked som sa snim dala dokopy vyzeral jak take vyflusnute šteniatko a ja sa teraz naozaj citim maximalne nepritazlivo.. nemozem si dat nechty gelove nemozem si hlavu nafarbit, uz si ledva nohy viem oholit cez to brucho.. cele zle.. neprezila by som asi tu zradu a ponizenie zas ..

autor
27. jan 2020

@marca12 ja si koli malemu skor robim starosti ze ak by sa to aj stalo tak by skoncil bez otca, ja som vyrastala bez otca a teda moj psychicky stav poznacilo aj toto dost ale tak ja som zena zase.. ale viem ze by to malickeho urcite trapilo a chcela som vzdy dat svojim detom raz to co som ja nemala kompletnu rodinu, a toto by ma tak znicilo ta nevera ze by nemal otca a matku na psychiatrii asi , bohvie mozno som mala skoncit na tej psychiatrii este pred tehotenstvom a tymto vztahom.. mozno by bolo vsetko inak 🤷🏻‍♀️

lenicka298
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirkava
27. jan 2020

🤗👍že vorvaň.... No urcite si nepomozes ked sa budes mucit takymito myslienlami. Musis mu verit. Bez dovery je vztah na figu. Nepodozrievaj... rozmaznavaj sa, šetri sa a oddychuj a on nech zaraba 😉

blondtana
27. jan 2020

Ver tomu, že taký muž existuje, ja som tomu tiež neverila, ale môj svokor je k svojej žene presne taký ako píšeš, nosil by ju na rukách, dal by jej prvé aj posledné a v živote by ju nepodviedol, tak ju ľúbi, nehovoriac, že tým, že mu porodila deti, tak je najdôležitejšia na svete a to tiež mal možnosti, keďže chodil na týždňovky. Treba veriť, že keď by ti zniesol aj modré z neba a čakáš jeho dieťa, tak si myslím, že nebude chcieť nič riskovať 😉

autor
27. jan 2020

@blondtana ano to sa snazim si stale nahovorit.. ze cakame babo atd.. ja obdivujem vsetky zeny na svete co ich muzi chodia na tyzdnovky, alebo jazdia s kamionmi alebo podobne ja by som sa zblaaaznila asi...ale zase sranda je ze raz som odisla odneho na skoro 2 tyzdne za rodinou. A za tuto dobu co som bola prec som mu viac verila ze nic nerobi ako ked ho mam kazdy den doma.. tak to uz je aky prepinak potom 🤔

autor
27. jan 2020

V kazdom pripade pre dnešok som ukludnena, asi len potrebujem.s niekym komunikovat lebo tie dni o samote ma zabijaju. Dakujem vsetkym za nazory😘

gaaspi
27. jan 2020

Tak volakeré ženy sú brutálne žiarlivé. Tak sa to stáva. Videl som už aj také že na zábave tancovala žena vedľa muža a jeho priateľka ich odsotila od seba a skoro sa pustila do dotyčnej. Keď sme išli dole zapáliť si, tak tam bola so svojim a hovorila mu že keď ma podvedieš tak je potebe.

majah212
27. jan 2020

Skus mysliet aj ma buducnost. Budete mat babatko a to potrebuje harmonicku domacnost kde sa bude mama a tato respektovat, doverovat si a lubit sa. Ako ina to potom chces naucit svoje dieta ;) najdi si nejaku sebarealizacnu cinnost, ktora ta zamestna aby mozog nemusel vymyslat hluposti.

john3535
27. jan 2020

Nemaľuj čerta na stenu! A hlavne si nevymýšľaj...nájdi si dáku záľubu, koníček...a nebudeš mať čas premýšľať nad hlúposťami😉

autor
27. jan 2020

No to mi kazdy radi ze zamestnat sa niecim... kym som pracovala tak som vobec nemyslela na nic taketo.. to odkedy som doma tehotna je to takyto extrem. Neviem ani cim by som sa tak zamestnala🤷🏻‍♀️ ja uz len cakam na to babatko ze mu budem venovat vsetok svoj cas a nebudem mat čas vobec mysliet nanič

montemotherone
27. jan 2020

Čo ťa presvedčí že existuje? Teraz nič. Možno o 50 rokov spoločného života...A možno aj tak mu nebudeš veriť. Takže, nechceš to počuť, ale lieč sa. Lebo inak ho k tomu dokopeš sama 🤷‍♀️

miadi
28. jan 2020

On tam pracuje nezabava sa. A tie krasne ženy tiez hladaju nieco viac ako zamestnanca. Zas on nie je rock star nevrhaju sa nanho zeny neboj. On dojde domov a chce ticho klud ohučany, A tam ty s komplexami robis rošambo pre nic za nic, A neprehanaj nohy si mozes aj v teho oholit aj vlasy si mozes dat zafarbit. Rob nieco pre seba aby si neživila svoju paranoju. Ja som sa v teho vzdy citila krasna aj ked s viac ako .+20kg. Cakas prve babo tak sa nudiš. Doma fixovana na chlapa, Sustred sa radsej na seba a na babo. Na porod a co bude po tom. Priprav sa na kojenie. Tie prve dni su dost narocne zalezi od babatka, Moj mà par dni a vobec nespi poslednych 24 h som spala 2h predtym dni 3h ., ako nechcem Ta strasit ale pred porodom by si mala byt psychicky ok aby si ten napor a tu zmenu zvladla . Neživ v sebe paranoju Lebo inak vas vztah zničiš. A ano existuju muži co nepodvedu. Tak isto ako zeny

didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
john3535
28. jan 2020

@retatka nieje normálne si namýšľať,nieje normálne chorobne žiarliť,paranoja je choroba....a neže vytuší...leda tak dieru v koláči!!....