Ahojte baby, chcela by som si kúpiť takýto komplet akurát že som to ešte nikdy nekupovala a neviem teda, či sa to predáva aj s tým vrchom okolo pásu alebo nie. Máte skúsenosti v ,,akom stave” to je? 🤣
@vellllo_70 Toto máš samotné pančušky. Vrch sa vola podväzkovy pás, takze skôr samostatne kúpiš 🙂
@h2 jeeej ďakujem 😍 len to som potrebovala vedieť či aj pás je k tomu
@vellllo_70 a ešte aj môžem odporučiť, tieto slovenské stránky to väčšinou majú od poliakov alebo z Číny za niekoľko násobky..radšej popozersj na Ali alebo ebay alebo tak a počkaj si tri týždne na to 🙂
@radulienka95 to je tiež dobrá možnosť pretože niektoré ceny sú ozaj prestrelené 🤦♀️
@vellllo_70 sú.. ja mám tiez z astratexu pár veci a potom som si uvedomila že som dala za to zbytočne toľké peniaze..
@radulienka95 nahodou, polske znacky spodneho pradla su preslavene po celom svete. Nikto nevie tak sit podprsenky a ine spodne pradlo ako poliaci, obzvlast vacsie cisla. Aspon v tejto oblasti vobec neplati to co si zvacsa myslime o polskych vyrobkoch.
@emalka tak som to nemyslela, ale slovenské e-shopy si na tom dosť nahadzuju a dá sa kúpiť lacnejsie
@palisko podľa mňa ak to chce len tak do postele tak stačí aj tenké :D
@radulienka95 chcem iba do postele a pravdepodobne iba na jeden x takže mi neprekáža aj keby sú vyrobené z pavučiny 😂😂
@vellllo_70 Pozrela som Ti to priamo na tej stránke a v tomto prípade sú to len tie pančuchy. Samotný pás si musíš objednať zvlášť. Ale to už sa mi nechcelo hľadať, tak skús pozrieť sama.