Podväzkové pančuchy

6. mar 2023

Baby chcem sa spýtať, nosíte také "podvazkove" pančuchy, myslím také nohavicove, ktoré majú tie "podväzky" v rámci jedného kusu, teda zo siloniek? Dajú sa považovať za erotické? A nosíte ich aj bezne, miesto klasických? Majú nejaké výhody/nevýhody? A nosíte podväzky teraz myslím "ozajstné"?

hipuska
6. mar 2023

Ja absolutne netuším o čom píšeš 😀

zuzanka.zuzu
6. mar 2023

nosím, ale teda nepochopila som, ktorý z tých 2 typov myslíš 😀

autor
6. mar 2023

Baby, tak pridávam obrázky.

autor
6. mar 2023

Typ 1 sú pančuchy vrátane akože "podvazkov" a druhé pančuchy aj s podvazkovym pásom.

onedaynick
6. mar 2023

no, niekto ma eroticke fantazie a potrebuje pomoc si ulavit?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
7. mar 2023

Hej ine komentáre som ani neocakavala. Myslím, že sa dá o téme baviť slušne, vecne, stručne, ale nevadí.

kiki68
7. mar 2023

Nosim a casto, niektore vyzeraju pekne a hej eroticky. Ine su skor prakticke. Ja to nosim z praktickych dovodov, nemam rada ten sev na pancuchach medzi nohami. Takze ja tieto nosim roky. A tiez mam rozne pasy podvazkove za tie roky. Nosim ich od 13tich. Takze nrjaku erotiku za tym nehladaj.

kvetinka75
7. mar 2023

ja nosím ale z praktického hľadiska, samodržiace pančuchy. Nemám rada keď mi to tlačí na brucho a niektoré silonky sa dajú vytiahnuť až neviem kam. 😀

autor
7. mar 2023

@kiki68 hej ďakujem, to som chcela vedieť, že či to nosia ženy aj bezne, alebo skôr z erotických dôvodov 😁 lebo som vždy nosila iba klasické nohavicove pančuchy, prišli mi praktické. Aj keď niekedy presvital cez oblečenie sukňu, v strede ten sev na nich, čo nepôsobí zrovna pekne. Ale skôr sa obávam, že by mi tie podväzky presvitali ako obrys cez oblečenie, či to nebude pôsobiť zle... na verejnosti. A tiež sa mi zdá, že sa neprakticky obliekajú.

autor
7. mar 2023

@kvetinka75 samodrzky ešte pochopím, ale ci nosia ženy bezne aj podväzky to mi príde skôr ako scifi 😁 mám pocit, že je to skôr fakt vhodné na zvádzanie ako na denné nosenie 😁

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. mar 2023

@miriam11 no veď toto, že na pracovný deň to príde moc aj mne 😃

banderaska29
7. mar 2023

ahoj, ja nosím podväzkový pás aj bežne pod dlhšie šaty. je to iba o zvyku. najmä je to pre mňa pohodlnejšie, samodržky mi skĺzavajú a jeduje ma to 😀 ak aj dáme vadí, že sa jej šúchajú stehná v silonkách, čo napríklad mojej sestre vrcholne vadí, tak podvazkový pás je úplne ideálny.

ak sa ale pýtaš na ten "komplet" že to je vlastne kamufláž, tak to mám iba do spálne 😀 lebo ja to mám ako celok, aj vrch aj spodok, nemám to iba od pása dole. ale to, čo je na foto, tej prvej ktoru si pridala, to vyzerá super a ušetríš si čas s pripínaním pančusky na podvazkový pás, čo je pre mna niekedy o nervy 😀 mám tam takú gumennú aplikáciu a nie vzdy to ide lahko.

autor
7. mar 2023

@banderaska29 ďakujem za zdieľanie skúseností 🙂 presne takto som chcela viesť diskusiu a nie uchylne, ako to tu niektoré hneď vidia. No čo sa týka prichytenia podvazkov vzadu na pančuchách, to je celkom kumšt 😃 ja už som si našla krkolomný systém, že najskôr si to zapnem a až potom oblečiem tu pancuchu 😃🙈 teraz som si objednala rôzne modely, tak som zvedavá ako si na to zvyknem, teda čo sa mi osvedčí ako nosit. 😊

banderaska29
7. mar 2023

ja viem a pritom to je bežná súčasť spodného prádla. najkrajšie sú v Intimissimi, odtiaľ mám viacero podväzkových pásov. pančusky som si nakupila ešte dávnejšie v HM, sranda že som ich tam zohnala, boli lacnejšie a kvalitovo celkom ok.

inak neber im to za zle, čo sa tyka pochopenia tvojej diskusie. naozaj sem chodia chlapi za anonymnymi príspevkami a snažia sa zistit ako sa ženy holia tam dole "akože sa to pýta žena " 🙂 no ale kadejakí sme ludia... dufam teda, že sa rozhodneš správne a nájdes to, čo ti bude najlepšie na nosenie 🙂

kiki68
7. mar 2023

Ja samodrzky nenosim odkedy sa mi zacali zosuvat v lete, pred rokmi, tam robosi na stavbe a co teraz. Hanba jak svina. Otrasne. Od toho momentu jedine na pas alebo takto komplet. Mne je nejaka erotika ukradnuta, ja to nosim, aby mi nebolo teplo, nevadil ten sev a tiez nemala otlaky od topanok. Nie vsetko sa da nosit na boso a tie tapky sa vyzuvaju. Tie ponozkove su zas jak martinka z turca, takze ja idem toto uz roky.

kiki68
7. mar 2023

@banderaska29 ja som tie pancuchove celok ( nie catsuit) kupila v palmers. A tiez wolford v akcii som lapila.

banderaska29
8. mar 2023

@kiki68 ponožkové su jak martinka z turca 😀 presne tak to vnímam aj ja 😀