Ahojte dnes som sa dozvedela ze ma ten zmrd podvádza z nejakou mladou pipkou a potrebovala by som zistiť o nej nejaké info. Mam len číslo telefónu no už mi nedvíha.. Neviete ako sa dá zisti meno podľa toho tel. Čísla?
@beky1813 ten už je poriešený dosť, teraz je na rade ona
Skús dat do facebook-u to číslo. Lebo sa dá pridat clovek do messengru podla kontaktov v mobile ak si si ju ulozila.
Alebo aj whats app to tak robi ked chces pisat novú spravu.
je to velmi nepríjemné, ale tiez by som poradila skor poriesit muza.
@kristinaxsxn a co jej chces urobit?
Najlepšie urobíš, ak za nimi urobíš hrubu ciaru. Chces pomstu, to je take detinske. Vykašli sa na nich a zacni odznova s niekým, kto bude stáť zato.
@beky1813 ja neviem skratka sa chcem dozvedieť viac, zničila rodinu s 2 malými deťmi ... Štve ma to! Ten idiot dostal co si zaslúži ale o nej mi nič povedať nechce, zasluzim si vysvetlenie
@kristinaxsxn tak mas cislo, zavolaj jej a uvidis. Co myslus, ze sa bude s tebou bavit?
Viem ze ta to boli a si sklamana lenze na vinne je panko.Ona keby mala zlatu "garaz" on bi neparkoval keby nechcel.
@kristinaxsxn Predovsetkym tvoj muž zničil vašu rodinu. Verím, že ťa to nenormálne hnevá, ale myslíš že ona ti povie niečo? Že ona ti dá vysvetlenie? Podľa mňa cez to číslo nezistis jej meno. A ona keď už vie že aj ty o Tom vieš tak sa ti bude vyhýbať, alebo ako si to predstavuješ že si spolu sadnete na kávu a budete sa normálne baviť o Tom čo sa stalo? Mňa by už reči nejakej k.. nezaujímali, trápilo by ma len to, že mi takú vec spravil môj muž. A keby mi on nechcel dať žiadne vysvetlenie tak mu kašlem, nech chodí po kanáloch a hanbí sa aj spolu s tou kravou.
ťažko hľadam slova prečo chceš volať jej,a ked je chlap už poriešeny,načo,zbytočne ešte prileješ benzin do ohna a aj tak to nepomôže,ostaneš ešte aj u nej ta druha a ešte viac ťa to zrani
@kristinaxsxn ona Tebe neslubovala ani vernost, ani nic ine, s nou nemas co riesit. Ries len so svojim. zatial este, manzelom. Zbytocne by si sa zhodila, keby si jej isla vynadat (zrejme to mas v plane). A nepomohlo by ti to, to radsej hod tanier o zem.
@kristinaxsxn hlavne tvoj muz znicil rodinu., jua by som neriesila...
@kristinaxsxn
Nádych výdych, čakajú že budeš vyvádzať tak im to nedopraj. Pár dní počkaj a uvidíš, držím palce.
Vsetky tu davate rozumne rady, ale asi zabudate na to, ze autorka je momentalne v takom psychickom rozpolozeni, ze kona iracionalne. Ja sa jej vobec necudujem, ze chce o tej zene zistit viac. Myslim, ze kazda z nas by bola zvedava, za aku k... nas ten nas milovany manzel vymenil. A pocbybujem, ze by ste niektora takemuto paru uvolnila cestu a popriala im vela stastia do buducna. Ja teda za seba mozem povedat, ze by som jej asi isla vlasy vysklbat. Samozrejme, ze je to jeho vina, ale sam v tom nebol. Ano, jej moze byt cudzia rodina ukradnuta, ale ak by mala aspon nejake moralne zasady, nespravila by to.
@kristinaxsxn mrzi ma, co prezivas a zelam ti, aby si sa s tym co najskor vysporiadala. Jej cislo si skus ulozit do telefonu a pozri v roznych aplikaciach, ci sa ti nezobrazi jej fotka. Napr.vo viber alebo FB, nvm kde vsade sa ukladaju cisla. . .
@lindusss2016 ved preto som jej napisala, aby radsej tanier o zem hodila, lebo je mi jasne, ze musi byt v hroznom stave a nasrati. Ale ist za tou druhou, to by nemuselo nakoniec vobec dobre dopadnut, to radsej celu sadu tanierov.
@lindusss2016
Odkiaľ vieš že dotyčná " k..." Vie o Tom že pánko je zadaný ?
@kristinaxsxn neponizuj sa zbytočne. Môžeš sa na ňu vy... Čo chces vedieť? Ukáž že niesi pipka ako ona a že si silná žena.
@lindusss2016 ved preto, ze rozmysla iracionálne a pod vplyvom hnevu, tak ju hadam nebudeme v pomste podporovať
Nechcem sa zastavat chlapov, su dobri, aj zli, ale nikde si v prispevku nenapisalal, preco ta podvadza. Doma spolu normalne vychadzate alebo ste spolu len kvoli detom? Plnis mu chlapske potreby, tak ako potrebuje? Vsetko so vsetkym suvisi. Uvediem priklad.. je nieco ine, ak mate harmonicky vztah a ma milenku a ine je, ak napriklad nemate dlho sex, pretoze nechces. Za normalnych okolnosti, ak je v rodine vsetko v poriadku, tak si chlap milenku alebo inu zenu nehlada. A myslim, ze to plati aj naopak.
len aby slečna na teba nezavolala políciu za obťažovanie a vyhrážanie sa a budeš ty poriešená ... treba si muža všímať skôr, nie až keď si nájdr milenku 🙈
@dskjhfdlkdjhl ale aspon jemu o hlavu
@mondolina ver ze o tom vedela
@lindusss2016 no, jemu o hlavu radsej nie, lebo by este ona mala problemy😉
@danielamendez
To vážne jej v takomto stave dávaš takúto prednášku?
@mondolina ok, uznavam, ze je aj malilinka sanca, ze nevie o tom, ze ma deti milostivy...
ale ona za nič nemôže, podviedol ťa chlap a nie tá slečna
@beky1813 jasne, to chspem, ze ju v tom netreba podporovst, ale viem sa vcitit do jej koze, ze musi byt na tu "slecnu" poriadne nasrata
@alex49 tak ona podvádzala s ním tak nie je v tom nevinne, hlavne keď o tom vedela ako vraví autorka
@kristinaxsxn tak ked vedela že mate deti,tak ju nedojmu tvoje vylevi,postav manžela pred seba a riadne ho nakop do v....,skôr sa ti uľavi
@kristinaxsxn neda sa to zistit. Naco riesis ju, pories si muza