Ahojte, chceli sme by svokrovcom dať na Vianoce lístky alebo niečo spojené s poľnohospodárstvom, nejaké múzeum traktorov? Alebo traktoriada alebo hocičo také. Viete o niečom? Google mi moc nepomohol. Ďakujem
Viem že existuje výstava “Celoslovenské dni poľa”, ale podrobnosti ti nepoviem, skús pozrieť 😊
Skus v google maps dat vyhladavat "muzeum zemedel" a popozeraj. Ale su to take mensie lokalne zalezitosti a pozor na otvaracie dni (sezonu) a casy. Na tieto miesta sa oplati chodit, ked tam maju nejaku akciu (skor jar az jesen). Skoda ze Zetor Brno nema ten svoj salon pristupny verejnosti (len obchodnym partnerom). Mozno ich skusit telefonicky "ukecat", ze je to darcek pre rodicov? Niekedy aj motyka vystreli...
Ak by to nemuselo byt prisne polnohospodarske, tak uzasne automobilove muzea su v Koprivnici - Muzeum nakladnich automobilu Tatra, pri nom je Depozitar Slovenskej strely (naaadhera), v inej casti mestecka je Technicke muzeum (osobne automobily Tatra) a este je tam mensie sukromne muzeum veteranov AutoMotoMuzeum Oldtimer.
Tento budu myslim majstrovstva sveta v orbe v prahe😀
...a hned vedla Koprivnice (v podstate v pesom dosahu) je kuzelne mestecko Stramberk (prezyvane aj moravsky Betlehem) s malym hradom nad mesteckom (s valcovitou vezou Stramberska trúba), viacerymi pekarnami Stramberskych usi (zakrutene "pernikovite" pecivo, ktore ponukaju aj plnene slahackou), kuzelnym historickym namestickom, ktore ma na jednom konci kostol, v strede "kašnu" a na druhom konci maly pivovar - "dobovu" restauraciu.
@mane01
@lindous ďakujem ale tieto dve akcie poznajú a chodia pravidelne
@madeincssr ďakujem určite to pozriem, chcela som sa síce skôr držať na Slovensku aby nenadávali ale zaujalo ma to.
@really8 ani som nevedela že niečo také existuje ďakujem
Vo Švajciarsku je koncom novembra.
https://agrama.ch/
Vstupne 23fr na osobu.
Ani ja ale bolo to celkom zaujimave
@really8 a kde ste zohnali lístky? Na Google som nenasla
My sme teda neboli na majstrovstvach sveta ale iba na majstrovstvach cr a to bolo free
V moravskych Valticiach je na namesti Zemedelske muzeum a ma dobre recenzie, ale skor tak pre rodiny s detmi. Len pozor na otvaracie hodiny. V nedelu nam ho zatvorili pred nosom uz o 14-tej. Vsak pokukaj na webe, popozeraj fotky a recenzie (hoci aj na google maps). Cely ten kraj Lednicko - Valticky areal, Mikulov... je nadherny.
Mne napada len Agrokomplex v Nitre.