Ahojte, baby. Máte niektorá skúsenosť s takýmto typom podprsenky? Mám šaty s hlbokým výstrihom do V na chrbte a hľadám podprsenku, ktorá by nevykúkala.
@bylinka25 Oni majú vystuženú oblasť pŕs, tá podprsenka teda nie je bezprostredne nutná. Ja sa však bez nej cítim nesvoja, akoby nahá.
Skús iba takú tu nalepovaciuna prsia. Alebo s neviditeľným zapínaním na chrbte ale to je už dost out ako neviditelne ramienka
A tu nalepovaciu nechceš skúsiť?
Jednoznačne by som dala len nalepovaciu,tým pádom ti ostane chrbát bez akýchkoľvek ďalších ,, rušivých " ramienok
Však skús podprsenku s priesvitnym pásom ja som tak bežne mala a bolo super
Zvažujem aj nalepovaciu, len sa bojím, či sa nebude odlepovať. Predsa, bude leto, človek sa môže spotiť. Nemám s ňou skúsenosti. Pokiaľ ide o "neviditeľné" ramienka a pás, to je pre mňa out. Veľmi sa mi to nepáči už len preto, že to nie je neviditeľné. :D
Napíšte my , presne túto mám aj šaty z odhalenými ramenami pošlem Vám foto ako to vyzerá 😂
Nebude sa odlepovat. Mala som viac krat na letných svadbách aj na plese. Neodlepuje sa, netreba sa toho báť.
Mam takú, mala som na vlastnej svadbe, a bola som veľmi spokojná. Keďže som dosť štíhla, prsia sú menšie (všitá vystuž bola pre mňa veľká), tak som potrebovala "istotu", aby to držalo. Za mňa áno.🙂
Kde kupujete tie nalepovacie podprsenky
Kde kupujete tie nalepovacie podprsenky? A je to aj na "odkojene " väčšie prsia?
@ardilla8 Ďakujem! Takýto "problém" mám aj ja, tak snáď to bude dobrá investícia. 😁 Prípadne skúsim ešte aj nejakú nalepovaciu pozrieť.
Ďakujem všetkým za odpovede, pomohli ste mi. 🙂
Wonderbra sa to volá 🙂
Podľa mňa by bolo vhodnejšie dať si šaty, ktoré už majú všitú podprsenku.