Ahojte, prosím Vás, poraďte mi, lebo už som zúfalá. Mám 30 rokov a vpadnuty hrudník od narodenia. Od pôrodu (3 roky), sa to rapídne zhoršilo, lebo prsia ovisli. Nie som schopná si obliecť tričko, šaty s výstrihom, lebo mám dojem, že každý mi potom civie len na deformitu. Nehovoriac o plavkách. Ale otázka - existuje nejaká podprsenka, ktorá nemá kostice "rovno", ale tiež ako keby vytočené dovnútra? Resp. aký strih podprsenky si kupovať? Žiadna mi poriadne nedolahne, prsníky mi potom utekajú...(operácia u mňa neprichádza do úvahy zo zdravotného dôvodu) :(
Mne najlepsie funguju podprsenky s nizkym stredom - plunge a podobne. Vtedy nema moc aka kostica nedoliehat. Mozno sa toho bojis, ze ti budu prsia este viac utekat, ale dobre strihnuta podprsenka tohoto typu je na to prave stavana.
@feketekocur ďakujem, je pravda že si kupujem práve naopak - vysoký stred (asi aby som zakryla tu dieru) a áno, bojím sa, že sa mi prsia ešte viac oddelia a diera bude viditeľnejšia. Ale asi si kúpim aspoň jednu na skúšku. Dakujem
drzim palce, myslim,ze rada @pinkgirl vyskusat vselico a nebat sa aj veci, ktore by si nikdy netipla, ze budu fungovat, je velmi dobra
@feketekocur
@pinkgirl baby, ja som už vyskúšala toľko strihov, veľkosti, s kosticami aj bez, vystužené aj nie, že ja keď si mám ísť kúpiť podprsenku, tak mám stiahnuty žalúdok...nehovoriac o tom, že mám mindraky z výstrihov, priesvitných tričiek (lebo mám obavy, že mi kdesi prsník vybehne...), Proste, katastrofa...a teda ešte, aj tie predavačky už strácajú aj ochotu, aj ľudský prístup, keď skúšam 8mu podprsenku v poradí....majú dojem, že sa nudim a vymýšľam ...
Verím že je to pre teba ťažké, aj sebavedomie trpí. Skús trebárs nejakú menšiu predajňu a so sebou vezmi aj kamošku, ktorá ti pomôže v čase skúšania vykomunikovat s predavačkou skúšanú bielizeň. U nás v meste máme predajňu kde od pohľadu predavačka povie tvoju veľkosť podprdy, porozpráva sa s tebou o tom čo hľadáš a ochotne vybalí aj 10ks.
Ahoj, skúšaj viac strihov - možno práve podprda bez kostic ti sadne najlepšie. Zajdi do lindex - maju fakt pekný výber strihov, pozri aj Intimissimi - a poraď sa s predavackami.