Podprsenka na väčšie prsia

4. okt 2022

Baby poraďte som už zúfalá. Dnes som vyskúšala snáď 30 podprseniek a žiadna mi nesedí, nerobí mi pekne prsia. Nosím 75 F pripadne 70 G

aduskatt
4. okt 2022

https://attractiv.sk

tu nájdeš veľkosti aké len chceš

katie253
4. okt 2022

Choď na stránku astratex, zadaj si tam v "poradcovi" svoje rozmery, vyskočí ti, aké číslo podprsenky by si si mala kúpiť a vyhodí ti aj presne na tvoje prsia, veľkosť, tvar, typy podprseniek.
Nechaj si poradiť podľa toho poradcu. Ja som veľmi spokojná....

autor
4. okt 2022

@katie253 z astratexu som už tiež objednávala a zatiaľ nesedela ani jedna 😪

jankaju
4. okt 2022

Bonprix, už roky len odtiaľ, nosím 75 G

aduskatt
4. okt 2022

Ak si z Bratislavy, tak v Attractive Ti spravia bra-fitting a budeš mať jasno

deti95060810
4. okt 2022

skús Astratex...

zuzzinkaa
4. okt 2022

Možno má niektoré vysmejú, ale mne najviac sedia podprsenky z tesca. Nosím tak 80G niekedy 80H, všetky si tam poriadne vyskúšam, mne by nikdy podprsenka z internetu nesadla 🤷🏻‍♀️

simca06022011
4. okt 2022

objednavala si si z astratexu aj rozne velkosti? lebo kludne moze byt ze kosik hore dole, obvod hore dole velkost ti lepsie sadne...treba aj velkosti poskusat ine.

katie253
4. okt 2022

A objednala si si podľa toho poradcu?

nevenka
4. okt 2022

@simca06022011 a este su tam rozne znacky, mne najviac vyhovuje Avalingerie...

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aduskatt
4. okt 2022

@majamat v kamennej predajni majú toho viac ako v eshope

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aduskatt
4. okt 2022

@majamat preto som napísala autorke, že ak je z Ba, tak jej tam spravia bra´fitting a pomôžu presne určiť, čo potrebuje🙂

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aduskatt
4. okt 2022

@majamat ja asi nemám byť adresátka, ja nezháňam🙂)))

lienka.7
4. okt 2022

Pozri si na nete videa, ako odporúčajú vyberať podprdy
Napr.

https://www.youtube.com/watch?v=Ad0-8Hh1XjY

A potom hlavne si vybrať jednu značku a tu nosit.
Ja nosim vylucne lormar, ine mi v danej velkosti absolútne nesedia.

gabika8855
4. okt 2022

@majamat attractiv je prave o tom ze na predajni presne urcia pei brafitingu aj vhodnu podprsenku podla tvaru prs nie len velkosti ..nakolko kazda ma ine prsia a sama som skusila ze jednu velkost som mala z inej podprsenky sedali a vyzerlaa skvele na mne a druha uz neukazlaa pekne na mojich prsiach ....a na predajni vedia aj doobjednat z konkretnych podprseniek velkosti ak by v tom.case nemali ako pride zakaznicka

majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majamat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
aduskatt
4. okt 2022

@majamat aha🙂 tak oni majú svoju platformu, takže tam sa nič s nikým nekríži🙂 ale to nie je podstatou otázky autorky🙂 ja si zháňam inak, takže v pohode.-)

refly
4. okt 2022

Oof, tiez mam 70 F. Ja mam z bonprixu, osobne som spokojna.
Mne sedia LEN nevystuzene. Za 30 rokov som nenasla jednu vystuzenu, co by mi sadla. Ked si z bonprixu objednam 3-4 nevystuzene, s kosticami, tak mi vzdy aspon 1-2 sedia tak, aby nic nevyliezalo, netlacilo a spolahlivo drzalo pokope aj pri fyzickej aktivite.

gabika8855
5. okt 2022

@majamat ani ja to nemam najblizsie, ale spravila som si vylet s kamoskou ....za tie podprsenky to stalo a rovno som vzala 3 ks sice tazko sa mi vyberali ktore ale nejake som vzala a stalo to za tu cestu aj peniaze ....presne o tomto.to je vsadw reklama na astratex intimisimi ale toto co povedia spravia v attractive nikde inde nezazijes nespravia a je to skoda

kris_tin257
5. okt 2022

Mám rovnakú veľkosť, astratex nesedí vôbec, najlepšie sú značky Etam alebo Hunkemoller (ten je aj na about your od nich mám aj plavky), mám aj Victoriu Secret tam je to pol na pol či to bude sedieť ešte som nevychytala muchy 😊

autor
6. okt 2022

@katie253 áno. Podľa poradcu a aj o.cislo menšiu aj vacsi

autor
6. okt 2022

@gabika8855 ja mam do ba 200 km takže je to reálne iba ak by som sa tam náhodou vyskytla