Podprsenka do svadobných šiat

lllperko
27. aug 2022

ahojte baby, hladam fakt kvalitnu podprsenku do svadobnych siat, ktora naozaj dobre drzi. prsia mam padave (vycucane po kojeni😢😅) .. a naj taka co ju ani nevidno, kebyze nahodou vyberiem saty s cipkovanym chrbatom ;) viete mi poradit?

kitycat
27. aug 2022

Ak este nemas saty vybrane, tak skratka hladaj saty, do ktorych tu podprdu das.

Ja som si zohnala krasne saty, kde bol holy chrbat, cipka a priesvitny material... Nevedela som aku podprdu..

Nakoniec som teda v tom, saty mam uplne ine jednoduchšie a mozem v nich mat nolmalnu podprsenku. Len mi teda pani krajcirka trochu zaberie dekolt. Mam obrovske oproti tym Bckam, co som mala a vraj to nie je pekne. Saty vsak maju pracovny nazov Kozy von 😅

marca12
27. aug 2022

@lllperko vzdy vyberaj saty,aby sa hodili k tvojej postave a poprsiu. Ak mas padnute prsia,tak jednoducho musis mat saty,ktore ti budu lichotit,nemozes si dovolit saty,pri ktorych sa budes spoliehat na zazracnu podprdu,ktora neexistuje

petamich
27. aug 2022

suhlasim s dievcatami vyssie, kazdopadne ja ako uz celkom tehotna som mala z Intimissimi taky telovy polokorzet a drzal perfektne - ale ten ti v satach s extra hlbokym vystrihom na chrbte bude vidno

kris_tin257
27. aug 2022

Závisí veľa na šatách, ja som mala počas svadby veľkosť 75E a rovnako "padave" 😀 šaty mali vypchavky a dobre tvarovali prsia, mala som prvýkrát v živote aj holý chrbát (sietovina) a celý čas som sa dobre cítila 😊 treba poskusat možno niečo dobre padne

terezka1947
27. aug 2022

Súhlasím,najprv si vyber šaty,potom do nich spodné prádlo. Možno koniec postačí klasická podprsenka.

katka086
27. aug 2022

riesila som pred mesiacom podobny problem, tiez som chcela take saty,aj som skusala,aj som mala dobru podprsenku,ale nakoniec som si vybrala uplne ine, kde to riesit nemusim,treba poskusat,ale kazdopadne ja som mala vyhliadnutu taku

janewithane
27. aug 2022

Ja som si saty vyberala tak aby som mohla v prípade núdze mat aj ramienka na podprsenke, proste som neverila ze na moje 80dd nájdem nejakú dobru bezramienkovu a nakoniec saty boli super ušité, nie len so vsitou podprsenkou ale aj takým akoby korzetom a teda som vôbec podprsenku nepotrebovala. Takže hlavne chod poskusat

lilianka28
27. aug 2022

@lllperko treba skúsiť hľadať také šaty, do ktorých netreba podprsenku. Majú tak vytvarovany predok, že drží všetko tak ako má.

timi790
8. apr 2023

@katka086 ahoooj, niečo také hľadám..nevieš kde by som niečo také našla ? 🙂

zoeeoz
21. apr 2023

@lllperko ja neporadim..ale ja s mojimi 🐐🐐 som pre svoju vlastnu pohodu prisposobila saty podprsenke a nie naopak :D