Podprsenka 85 A - malé prsia, široký hrudník

16. máj 2022

Nájdu sa tu baby,čo majú podobne neštandardný typ postavy,resp.typ podprsenky? Kde takúto veľkosť kupujete? V obchodoch nachádzam bud veľkosť 80A - v čom neviem dýchať,pretože mám široký chrbát a hrudný kôš,ale zas košíky mi sedia. Potom je už len 85B a tam mi zas sedí obvod a odstávajú košíky🙈 Nemám rada podprsenky,ktoré majú kostice a ešte sa nebodaj v strede dotýkajú,lebo mi to tlačí do kosti. Hľadám skrátka pohodlnú a jednoduchú podprsenku s jemne vystuženými košíkmi,ktorá bude dobre vyzerať aj pod úzkym tričkom. Roky som kupovala v C&A 85A, ale tak sa kvalitou pokazili,ze po oprati zostala vypln cela zhrčkavená a miestami preliačená 🙈,hoci som to prala šetrne v siete. Najradšej by som našla kamennú predajňu,kde sa dá aj vyskúšať. Vďaka

vsauce_
16. máj 2022

No ak nikde nenájdeš, tak skús Astratex. Síce nemajú kamennú predajňu, ale tam si presne navolíš miery a podla toho ti vyberie presnú velkosť podprsenky. Mne zatial vždy všetko pekne sadlo 🙂

jeennyv
16. máj 2022

Skus new yorker tam maju od vymyslu sveta podprdy ja mam vacsi hrudnik i prsia ja si stale vyberiem…

babovka2321
16. máj 2022

A taketo predlzenie by nepomohlo? https://www.astratex.sk/predlzene-zapinanie-lon...

simsalabim
16. máj 2022

Lindex ich ma celkom dost https://www.lindex.com/sk/damske-spodna-bielize...
Dala som filter na 85A.

travelllerka
16. máj 2022

Lindex má ozaj rôzne kombinácie košíkov a obvodov, ale najlepšie poskusat u nich osobne na predajni, lebo mne tam každý typ inak sedí. Že dokonca čo ja mám malé prsia A, tam mi dokonca sedí B a C s menším obvodom. Takže ja odporúčam poskusat kadejaké variácie veľkosti a obvodov.

nur_elbe
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jasminka548
16. máj 2022

Ja si objednávam s Bonprix a som spokojná.Tiez neznášam kostice a mám přesně veľkosť 85A

majcinka212
16. máj 2022

tiez mam ten problem. v obchode maju len 70b a v astratexe mi vyslo 70c a sedia ako uliate 🙂 objednala som viac druhov v tomto cisle, doma poskusala a zvysok zadarmo vratila.