Dnes rano mi volalo nejaké neznáme číslo, nezdvíhal som lebo som nepočula, na googli som našla že je to pravdepodobne robocall. Tak som to zablokovala.
Pred hodinou mi znova volalo nejaké číslo a nemala som pri sebe mobil čiže znova som nezdvihla a teraz som našla že toto posledné číslo je polícia. Nemáte niekto skúsenosť že by Vám volalo toto číslo? +421 961 401 000
(Prvé bolo podobne takze som zmätená +421 916 114 000)
Veď len blokuj… prídu za tebou osobne 👌🏽👍🏼
Veď zavolaj keď myslíš … pripadne ta mozem z práce aj prezvonit a teda podotykam že nepracujem pre salón.
0961 je polícia, mne sa nedalo dovolať naň späť ..musela som len čakať kým znova zavolajú, pretože som nevedela o čo ide
@malinoismum je mi ľúto ale naozaj som nevedela nikdy som nič s políciou neriešila ani mi nevolala
@kristina1001 a s erot. klubom si riešila?🙂 srandujem
@malinoismum taktiež nie 🤭 no čo už zase som o niečo múdrejšia každý sa učí
@malinoismum ako sorry odkial mame vediet ze je to policia? Ta je odjakziva 158 159 112 . Nerobi kazdy v zbore aby mal tel zoznam v hlave 🤦🏼♀️
A autorka naco blokujes? Ved zdvihni a zistis
@minutka Ježiš tak asi že ti z 112 nikto nezavolá ;)
Keď máš čisté svedomie dvihneš… a zistis a nemusíš sa pytat na fóre ;) či💁🏻♀️🧞♂️?;)
+421 916 114 000 dnes ráno o 0:50 mi tiež volala, dvihla som a nejaký ženský hlas nahratý, tak som zložila.
@malinoismum s druhou castou vety suhlasim. Ale teda to ze kazdy s predlzenou miechou vie ze 0961 je policia... nikdy som s tymto tc nemala cest a v pohode by som uverila ze je to tc do salonu
Pre úplnosť - 1000 na konci je polícia a končím ;) pa
Minule ma jeden na výsluch dvihol že mi “j***e vitamíny “no čo dodať 🙂
@patka06 ďakujem ♥️
Určite to nie je policia 🤦♀️ Rovnako som si rano našla zmeškany hovor, uz je zablokovane
@saeedi 🙄 no..
A nedá sa tam naspäť zavolať?
Aj mužovi raz v noci volalo toto číslo, nejaká žena dookola niečo rozprávala, zložil a vygúglili sme že je to erotický klub...viac krát nevolali...tak prečo by polícia vyvolávala o pol noci, nehovorila zrozumitelne a teda aký je dôvod telefonátu? teda väčšinou? 🙂
@accountant25 väčšinou môžeš pomôcť k vyšetreniu veci- ani sa nečudujem že mame toľko veci nedoriešených keď sú ľudia ako ty 👍🏼😂
@chrumka120 nie nedá
Je to polícia