Ahojte, prisla mi takato SMS. Ked som klikla, preplo ma to na stranku akoby posty. A chcu po mne meno a adresu. Nechapem, lebo vzdy riadne pisem adresu. Navyse ani necakam balicek. Stretli ste s tym? Posielam screenshoty. Vdaka
Vsak si pozri adresu erpasta-sk.top asi nebude ofic stranka posty. 🤦
Na ceste...povedzte príjemcovi, aby vyplnil adresu. 🤣
Ja nechápem ako je možné že mne všetky takéto blbosti chodia rovno do spamu a tu každý deň niekto dáva screeny jasne podvodných sms a čuduje sa čo s tým
Ved logicky, preboha, prijemca ma vyplnit adresu? Ved to ma robit ten, co odosiela 😅 tie podvody su dnes tak hlupe a stale sa najde niekto, kto sa na to chyti 😀 nehovorim, ze ty, samozrejme, chvalim za to, ze si sa zamyslela a dala to sem, mozno to pomoze aj inym ludom, ked to uvidia 🙂 ale aj tak, nenachytala si sa ty, nachytaju sa ini, a to je to co mi stale nedava zmysel..
Nikdy neklikaj na ziadne nahodne linky, ktore ti pridu do spravy alebo do mailu, a este ked aj nic necakas 🤦🏻♀️
@niekto2hy popravde netusim, cim to je. Nic som si nenastavovala, zrejme sa mi to nejak ''same''. Pravda je, ze mam Redmi a Xiaomi a v oboch telefonoch mam taketo kolonky, ako som pripojila na foto. Mam aj starsi Samsung tel. a tam take kolonky nevidim, mam tam len S hviezdickou alebo Kos. Tak fakt nvm, ci je to znackou alebo vekom telefonu alebo ''samom a satom''. 😅
@henka80 doména .gd patrí krajine Grenada, ostrovný štát v Malých Antilách v Karibskom mori.
Podvodník od teba chce číslo karty, aby s ňou mohol nakupovať.
Pre lepšie zabezpečenie si nastav nižší limit na karte pre internetové nákupy, ak naletíš na podvod zoberú si len do výšky limitu a "nevybielia" celý účet.
https://www.fio.sk/docs/bannery/zabezpecenie_ka...
táto SMS mi tiež prišla presne dnes :( nereagovala som, je to podvod tak neriešim
podvod, nic nezadavaj