Podobáte sa fyzicky s bývalou vášho partnera?

14. nov 2022

Tak mi napadlo, že ľudia si často vyberajú fyzicky podobne tipy partnerov ako už mali. Teraz sa mi to potvrdilo, pred pár rokmi skončil jeden môj turbulentný vzťah. Vzájomnou dohodou po mnohých rozchodoch a udobreniach. Proste to tak malo byť, nemali sme ostať spolu. Prekvapením bolo pre mňa, keď som ho minule stretla s novou priateľkou. Ona vyzerá ako ja v čase, keď sme sa dali dokopy! Rovnaká výška, typ postavy, farba vlasov, v tvári veľmi veľmi veľmi podobná. On už po mne nemal vážnu známosť, táto je prvá, asi o 10r mladšia od nás (boli sme rovesníci)
Tak ma napadlo či proste je jeden typ, po ktorom ľudia stále idú, alebo je to čistá náhoda.
Inak aj moja terajšia svokra tvrdí, že ja sa podobam na manželovu bývalú 😃

ivn
14. nov 2022

Ahoj, u nás úplný opak, ja nízka blond športovkyňa, nič umelé a nová manželka môjho ex čierna umelá Barbie

limetka69
14. nov 2022

Podla mna cloveka pritahuje urcity typ ludi. Mne sa nepacia modrooky blondaci, paci sa mi jean reno, michal palenik a ked sa tak zamyslim, moj manzel je presne taky isty typ. 😃 Vysoky, chuda postava, kuty a strnisko. Neviem ako vyzerali muzove byvale. Nastastie. 😄

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wheel
14. nov 2022

Prva frajerka - nizka ciernovlasa, hnede oci s velkymi prsiami, druha - vysoka blondina s priemernymi prsiami a zelenymi ocami

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
solange7
14. nov 2022

@wheel mne sa paci, ako si tam zakomponoval aj tie prsia. 😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petkasaurus
14. nov 2022

Vsetky jeho byvale na jedno kopyto- tmavovlase, plnostihle, velky nos, obliekanie priemer.. Ja uplny opak..

nikpa
14. nov 2022

Ľudia majú väčšinou vyhradené vzhľadovo podobne osoby takže je to normálne. Nemusí to rovno znamenať, že bývalí si hľadá niekoho kto sa podobá konkrétne na jeho predchádzajúcu. Napr. jeden môj bývali si vzdy hľadal nosate hnedovlásky 🤷😀 každý má volaku úchylku.

memma
14. nov 2022

Môj bratranec sa 2 x oženil a keď som ich prvý krát stretla myslela som si ze sa dali opäť dokopy s bývalou

kiki68
14. nov 2022

Mozno nieco z postavy a tvare, ale velmi malo. Mozno velki bleda plet, inak naozaj malo

ahoj0
14. nov 2022

Môjho terajšieho manžela bývala priateľka sa na mna fyzicky nepodobá ale sme podobne typy, také akčné, všade je nás plno, dominantné.
Ale môj bývalý s terajším je uplny opak vo všetkom, ja by som teda takého chlapa ako som mala už v živote nechcela a ak by mi ho niečo pripomínalo na mojom terajšom asi by som sa rozviedla 🤢

vilma7
14. nov 2022

Obe sme len tmavovlásky, iné nič. Ja som tiež na hnedovlasych, blondaka a modrookeho som nikdy nemala, len špinavý blond.

majlo1234
14. nov 2022

Nie, uplne odlisny typ som

busybeelady
14. nov 2022

Ani vzhľadom, ani povahou.

petronellla87
14. nov 2022

Absolutne nie 😀

solange7
14. nov 2022

@elizabet173 ved ano, to iste by aj moj muz povedal. Nejdem zachadzat do detailov, ale je to pre nho dolezity parameter. 😀

pralinka25
14. nov 2022

byvale svojho muza nepoznam. len jednu a ta bola uplne ina ako ja. vo vsetkom od vzhladu po povahu.
a ja co chlap to uplne iny clovek. vsetkym moznym. stylom, vzhladom, povahou. poskusala som co sa dalo 😀 ziadna schéma. a ani podla otca som si nevyberala ten je tiez uplne iny. ( p. s. aspon si ich nepopletiem 😝 )

scorpionflower1
14. nov 2022

Ano, stalo sa mi to tiez. Stretla som dvoch ex z mladosti a ich frajerka/manzelka su podobne typy ako ja. U jedneho z nich si tu podobu vsimli dokonca aj ini kamarati. Tak isto moj muz ma cosi spolocne s mojimi ex.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivik4
14. nov 2022

Väcsinou to tak je, ze cloveka pritahuje isty typ ludi

morgane1975
14. nov 2022

Môj exmanžel si našiel mne podobnú.. teraz mám nového partnera a jeho ex je úplne iná ako ja.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
20erika07
14. nov 2022

U mna nie, moj manzel je úplne iny ako moj ex ale zato ja som podobna jeho ex, nie farbou vlasou alebo postavou, ja mam tmave vlasy, som vyssia, nemam taky pekny nos ako ona, iny tvar oci ,nemam taky pekny usmev ako ona ale v istých pozach ked sa zahliadnem v zrkadle akoby som ju videla , aj mi to v našich zaciatkoch manzel povedal ked som ho raz fotila a stala nad nim ked sedel ,ze teraz vyzeras ako xxx.
Takze u nas tak 🙂

mamamasama
14. nov 2022

On mal predo mnou blondinu, ja mam cierne vlasy. Ja som mala blondaka, on ma hnede vlasy. Co sa tyka typovo, tak sa na seba hadam ani jeden nepodobal 😬😁

zuzanka.zuzu
14. nov 2022

nie, ja som krajsia ✌🙊😂😂😂

petamich
14. nov 2022

nie, som uplne iny typ ako tie, ktore sa kedysi manzelovu pozdavali 🙂 ale ja napr. mam svoj typ a manzel je konstrukcne podobny mojmu prvemu (a poslednemu) vaznemu ex

babatkoo
14. nov 2022

Absolutne - ona vysoka blondyna pri sebe, ja nizka, tmava, vaha normal

janulka1802
14. nov 2022

Ja som úplne iný typ ako manželova bývalá. Aj fyzicky a povahovo ani nevravím. A aj moj druhý muž je úplne iný typ ako bývalý. Aj, aj.

jovka
14. nov 2022

Um trochu,akoze podobne postavy a do tváre nie,každá( teda 2ex také krajšie priemery) a so mnou to vyhral🤣