Podobajú sa na vás (matka, otec) vaše bábätka ?
je vraj cely otec, zo mna vraj nema nic 🤷♀️😂
Na nikoho 😅
Prvá dcéra vraj celá ja, čím viac rástla, tým sa viac podobala na otca.
Syn tiež, každý, že celá ja...moje má len farbu vlasov a očí, ale črty otcove, a teraz dcérka vraj zase celá ja, no uvidíme, či aspoň jedno bude naozaj 🤣
syn má zatiaľ len 9 mesiacov ale už keď bol v brušku tak keď mi dr robila sono tak povedala že sa podobá na mňa 😂 ale mala pravdu, bol moja mini verzia keď sa narodil, ale už začína chytať mužove črty a začína sa podobať na neho, keď bol v takom veku 😊
Mam dve dcéry... Jedna je celý otec a druha nik nevie 😀
Najstaršia na ocina, stredná mix a najmladšia na mňa 🙂 Podelili sme si to 🙂
Prvá dcérka je úplne tatove zrkadlo,syn.. ani Boh netuší
V podstate áno. Keď to však rozmením na drobné, tak dcéra je na svokru a syn na môjho otca. 🤷♀️
tak urcite.. musia sa 🙂 ved genetika.
Áno. Podľa mojich fotiek úplne celá ja. Uvidíme, ako bude vyzerať, keď bude starší, či mu ostane to, alebo naberie viac podobu na otca, zatiaľ ma len 10 mesiacov.
syn sa podobá na môjho brata...🙄
Podobajú na starých rodičov z jednej alebo druhej strany. Gény predsa často preskakujú generáciu.
nasa je cely tato, zo mna nic.
Syn sa podobal na mňa keď bol malý. Mal takú istú guľatú tváričku.
po narodení sa podobal na svojho otca, čierne vlasy, tie mu po pár mesiacoch vypadali a my dvaja tmaví sme vozili v kočíku blonďaté modrooké dieťa, ako adoptované. Ale ako rástol, stále viac a viac sa podobá do mojej rodiny. Niekedy je to ale ťažko, u mňa niektorí ľudia hovorili, že sa podobám na mamu, iní, že na otca. Ja som si všimla na niektorých fotografiách, že moji rodičia sa podobali.
Dcera je cisty otec a syn zevraj sa na mna podoba 😀
ako novorodenci sa nám - rodičom - nepodobali na nikoho, ale každá návšteva mala zaručené tipy, na koho sa podobajú :D už ako rástli, tak sa to formovalo a teraz môžem povedať, že starší je celý svokor (do tváre, ale aj povahovo) a mladší sa podobá na mňa do tváre, ale mimikou je na dedka môjho muža 🙂 je to sranda sledovať tie gény, ako sa menia... v každom prípade však cudzí hovoria, že jeden sa podobá na muža a jeden na mňa :D
Moj ma zatial 10 mesiacov, crty ma aj po mne aj po muzovi ale farbu oci ma modru a farbu vlaskov blond, my sme obaja hnedovlasy s hnedymi ocami🤣
Mám dve dcérky,jedna má oči po mne,druhá vlasy. Aspoň niečo 😊
Obaja ako novorodenci vyzerali ako svokor 🤪 dcera je mix zalezi ako sa zatvari tak niekedy sa podoba na mna vacsinou na otca. Ale mà blond vlasy ako ja tak z jeho strany sa ludom zda cela ja. Maly sa Mne aj inym ludom zda total ako Moja mama. Ale niekedy sa vie zatvarit cely tata. No mà viac z mojej strany . A deti sa dost podobaju na seba maly skoro celkom ako mala ked bola v jeho veku.
Prvý iba trošku tak 15%, druhá 0% (celá svokra-ešte mi aj bolo povedané od mamičiek zo školy že ona vyzerá viac ako jej (svokrinej) dcéra ako moja, najmladšia 100% moja. 🤴🏻👸🏼👸🏻💕
moji sú obidvaja mix, keď ich "rozoberieš na drobné", nájdeš moje aj manželove črty, ale čo je najväčšia sranda, obidvaja si z nás vybrali to isté, pretože oni sa podobajú, hneď vidieť, že sú súrodenci, a pritom je to chalan a dievča
Niecim ano, take fragmenty. Take vyskladane to je este aj z tej generacie pred nami by som povedala. Ked vidim autoportret pradeda a prababky obraz, tak uplne ze lica a usmev ako prababka a tie oci a tvar hlavy ako pradedo z muzovej strany.
skôr sa dcéry podobajú jedna na druhú 🙂 ale na nás absolútne zatiaľ 🤣
malá sa ani na jedného z nás 😀 ale tak dúfam, že sa to nejako dá dokopy a bude na mňa 😀 😀
absolutne nie 😂